pisztráng

Pezsgőzselé és eperkaviár – ilyen volt a Gourmet Fesztivál

Idén különösen elegáns alapanyagok kerültek főszerepbe a Gourmet Fesztiválon: a gombóc, a kaviár és a pezsgő. Nehéz volt elképzelni, hogy ezeket hogyan valósítják meg, de kreativitásban és választékban nem volt hiány.


2018. május 31 Gourmet Fesztivál | 2018

A fagyos Bükk szívében

A Bükk-hegység egyik legkedveltebb turistacélpontja, Szilvásvárad és a Szalajka-völgy nem csak nyáron, hanem a fagyos téli napokon is számos látnivalóval és kikapcsolódási lehetőséggel várja a látogatóit. A terület tömegközlekedéssel megközelíthető vasúton és a Volán járataival is. Hétvégente sajnos csak napi egy vonat közlekedik Egerből, a buszos kínálat ennél jóval bővebb. Vasúton érkezve a település déli…


2013. január 22 Belföld