Ha nem tudod, mit csinálj Szilveszter éjszaka! - Socfest

Ha nem tudod, mit csinálj Szilveszter éjszaka!

Olvasási idő: 2 perc

A Szilveszter nem csak arról híres, hogy az év ezen napján fogy a legtöbb pezsgő és virsli, hanem hogy az emberek ilyenkor döntik el legnehezebben, hogy hova is menjenek bulizni. Sokan az utolsó percben döntenek egy házibuli mellett, vagy esnek be egy szórakozóhelyre. Ha még ti sem tudjátok, hova induljatok 31-én, akkor ez a válogatás segíthet benne!

Az igazán nagy durranások

A Music FM az év utolsó napjára egy illegál partit szervez, egyenesen a Hungexpoba, így biztosak lehetünk benne, hogy itt közönségből nem lesz hiány. Akik szeretik a rádió DJ-inek bulijait 2895 Forintért vehetnek jegyet a helyszínen.

Nagy DJ-nevek a Dürlinbe is vonzzák majd a tömeget, a dance egyik éllovasa, az amerikai Nick Warren mellett DJ Budai és Kühl pörgetik majd a korongokat. Ide a belépéshez viszont már jobban a zsebünkbe kell nyúlni, pontosan 6000 Forintért.

A belváros egyik legnagyobb földalatti szórakozóhelye, az Akvárium sem maradhat ki a sorból. Túl hosszú lenne felsorolni a fellépők listáját, akiket összecsődítettek erre az egy estére, így csak annyit mondunk, hogy három helyszínen, több stílusban szól majd a zene, például a Akkezdet Phiai, a Collins vagy a Dapayk Solo Live. Mindez 3000-ért, vagy a 23 óra után érkezőknek 3500 forintért látható/hallható az Erzsébet téren.

A brit hangulat kedvelőinek a Corvintetőn a szokásos Tesco Disco partit ajánljuk. Fellép a SirVive, a THE MOOG és a Hangmás. Jegyeket 1000-1500 Forintért vásárolhattok a helyszínen.

Maratoni bulizás

A Tesla újranyitását követően egyből egy 15 órás szilveszteri mókára vállalkozik, este 9-től egészen másnap délig, 15 fellépő részvételével búcsúztatják az évet. Így ez egy remek helyszín lehet az afterpartira, ha még érzitek a lábatokban a táncot. Reggel 6-tól már a belépő is csak 2000 Forint lesz a 3500-hoz képest.

Három órával később kezdődik a parti a Lärmban, de ők is egy fél napos bulizásra adták a fejüket. 11-től másnap 11-ig tombolhatod itt ki magad, 2000 Forintos belépőért. Figyelem! Ha négy után kiteszed a lábad, már újabb 2000-ért masírozhatsz vissza a buliba!

Egyből három termet nyit meg a közönségnek a G3, és vegyes zenei palettát is kínál. Az este folyamán szól majd Depeche Mode, a 80-90-es évek nagy slágerei mellett, továbbá alter és dark zenék is lesznek, csupán 2000 Forintos belépőért cserébe.

Koncertek kedvelőinek

Nem kell mindenképpen táncolós, DJ-kre pörgős estét választani, hiszen alternatívákat találnak bőven a koncertek kedvelői is.

Az A38 jól bevált Random Trip estét tart az év utolsó napján, nem kisebb nevekkel, mint Fehér Balázs a The Carbonfoolsból, Kama a Mary Popkidsből és Harcsa Veronika. A zenei élményért 3000 Forintot kell fizetnünk, ha szeretnénk egy vacsorával is egybekötni, akkor négyszeres áron élvezhetjük az estét. Részletek: itt.

Akik inkább maradnának szárazföldön, azoknak a Duna túloldalán, a Kuplungban rendezett Kaukázus, Blahalouisiana és Meztelen Diplomaták buli is egy lehetőség. A helyszínen 2500 Forintért válthatjátok meg a jegyeiteket.

A Roham Bár dupla lemezbemutató koncerttel búcsúztatja az évet. A ColorStar Solarize című lemezével debütál 9 órától, míg az Anima Sound System Gravity and Grace albumát prezentálja éjféltől.

Házibuli helyett

Ha valaki nem tudja eldönteni, hogy melyik haverjához menjen, akkor számos helyen nyitva áll az ajtó, hogy egy jót beszélgessen még idén utoljára, és persze itt a pia sem fog elfogyni az éjszaka közepén.

A Dzzs Bár igazi terülj-terülj asztalkámmal várja a résztvevőket, és a vezetők igazán figyelmesek, hiszen külön vega finomságokkal is készülnek. Emellé a 80-90-es évek zenéje szolgáltatja az aláfestést.

A megszokott kávézós, beszélgetős estékkel ellentétben a Kekszben most széttolják az asztalokat, és indulhat a tánc, sőt reggelre talán már a pulton is lesz ugrabugra, éppen úgy, ahogy ez a Lámpásban várható.