Különleges felállások érkeznek

Olvasási idő: 2 perc

Július 25-én erős szerdai metálkodásnak nézünk elébe: érkezik a Helloween, az Epica és a Metal Alleigance! Július 27-én pedig Ákos és Rúzsa Magdi.

A Helloween egyedülálló koncertsorozatba kezdett, ennek egyik állomásaként fellép 2018. július 25-én a fesztiválon: a Pumpkins United turnén visszatért a csapatba Michael Kiske énekes és Kai Hansen gitáros, de mostani felállásból is színpadra lép Andi Deris énekes és Sascha Gerstner gitáros. A koncert a zenekar teljes – több mint 3 évtizedes pályafutását öleli fel, ehhez mérten maratoni programot ígérnek, ritkán vagy még sosem játszott dalokkal!

A holland szimfonikus metal egyik legmeghatározóbb és legsikeresebb zenekara, az Epica szintén július 25-én érkezik, hogy a csodálatos Simone Simons vezetésével ismét elbűvöljék a stílus hazai rajongóit.

Első alkalommal koncertezik Magyarországon a Metal Allegiance supergroup. Az ex-Dream Theater, ex-Avenged Sevenfold dobos, a legendás Mike Portnoy, a Megadeth basszeros David Ellefson, a Testamentből ismerős Alex Skolnick és Mark Meghis alakulata egyedülálló zenei élményt ígér – énekes poszton az Overkill vezére, Bobby Blitz biztosan jelen lesz, de nem ő lesz az egyetlen, aki mikrofont ragad július 25-én…

Ismét a fesztivál színpadán köszönthetjük Magyarország legismertebb Kovács Ákosát: az énekes – dalszerző az ÁKOS 50 jubileumi fesztiválműsorral készül a FEZENre. Valamint az egyik legismertebb és legsikeresebb hazai énekesnő: Rúzsa Magdi először látogat el zenekarával (többek között Hoffer Hofi Péterrel és Madarász Madi Gáborral) a 2018-as FEZENre.

A fesztiválbérletek és napijegyek ára december 24-ig változatlan – karácsonyi ajándéknak is ajánljuk! Országosan elérhetőek a Ticketportál hálózatában és online itt: https://tixa.hu/fezen2018