Czutor Zoltán

Gitárkiállítás a Budapest Music Expón!

Minden idők legnagyobb magyarországi gitárkiállításának ad helyet a pénteken kezdődő Budapest Music Expo, ráadásul mindegyik húros hangszer egy-egy ismert magyar zenész tulajdona. A gitárokhoz tartozik egy érdekes leírás is arról, hogy honnan szerezték, mikor és hol játszottak vele a muzsikusok. A Budapest Music Expo építése szerda hajnalban kezdődik, a pénteken nyíló rendezvény 18.000 négyzetméterén 82…


2018. október 02 Programajánló

Megjelent Czutor szólólemeze

Élete első és talán egyetlen szólólemezével jelentkezett a Nyers egykori és a Belmondo zenekar jelenlegi frontembere, Czutor Zoltán a Music Fashion Kiadó gondozásában.


2015. február 04 Lemez

Ahol az ország legjobb zenészei tanítanak

A Gitármánia Tábor Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei szakmai találkozója és zenei továbbképző helyszíne is egyben, ahol a dalszerzés és a szövegírás is kipróbálható.


2014. június 30 Zene

Czutor szólóban is próbálkozik

Czutor Zoltán első szólódala és saját honlapja is a napokban debütált. Mindeközben a Belmondot sem hagyja el, május 20-án a Barba Negra Trackben tartják lemezbemutatójukat.


2014. május 18 Zene | Koncert

Szabadtéri lemezbemutatót tart a Belmondo

Kooperatív című stúdióalbumának hivatalos lemezbemutató koncertjét május 14-én szabadtéren, a Barba Negra Track nevű, új szórakozóhely kisszínpadán tartja a Belmondo.


2014. május 12 Koncert, Lemez

Rendhagyó énekórát tart a Belmondo zenekar

A zenekar a népszerű „Lesz volt van” slágere segítségével mutatja be a diákoknak a könnyűzene történelmét és a stílusok fejlődését a berettyóújfalui Arany János Gimnáziumban.


2014. március 17 Zene | Koncert

Nőkre hangolódik a Belmondo

A nemrégiben új nagylemezzel jelentkező Belmondo zenekar március 8-án ismét a nőkre hangolódik a budapesti Gozsdu Manó Klubban, koncerttel köszöntik őket a Nemzetközi Nőnapon.


2014. február 24 Bandák, Koncert

Együttműködésre épül a Belmondo új lemeze

Kooperatív címmel új nagylemezt készített a Belmondo. A dalokban a magyar zenei élet előadói szerepelnek vendégművészként. Az album nem titkolt szándéka, hogy megmutassa az együttműködésben rejlő erőt és lehetőséget.


2013. december 05 Zene | Lemez

Hajléktalanként verekedő frontemberek

A Belmondo új nagylemezt készít Kooperatív címmel. Az album előfutára a Szívjuk el című dal és annak klipje, amelyben Czutor Zoltán, a Belmondo dalszerzője és Kovács Krisztián, a Fish! frontembere énekel együtt.


2013. november 03 Videóklip

Kultuszfilmeket vetítenek a Belmondo koncertjén

Különleges koncertet ad október 12-én a Belmondo zenekar a budapesti KINO Kávézó mozitermében. Az élőben előadott rockdalok alatt külföldi és magyar kultuszfilmekből vetítenek részleteket.


2013. október 10 Koncert, Mozi