Horváth Gergely

A zeneipar nagy találkozása

Május végén a zeneipar fővárosává válik Eger, amikor a szakma ismét megvitatja az iparág legfontosabb kérdéseit. Aztán jöhet a Feszt!Eger, a hazai fesztiválszezon első rendezvénye egy hűs fröccs kíséretében, az egri borvidék egyik legszebb pincészetének környezetében.


2018. május 16 Feszt!Eger

A szerencse az utcán hever

Július 19-én ismét hangjegyek röpködnek Veszprém légterében, hisz’ indul a hazai fesztiválpaletta egyik legkedvesebb eseménye, az OTP Bank Veszprémi Utcazene Fesztivál, azaz a VUF.


2017. július 05 Fesztivál, Programajánló

Ősztől újra megtöltjük az A38 Hajót

A budapesti A38 Hajó már régóta több, mint egyszerű szórakozóhely. Az évi nyolcszáz koncertet, színházi előadást, kiállítást, irodalmi estet és filmvetítést tartó klub szeptember 1-én tartott sajtótájékoztatót.


2015. szeptember 02 Programajánló, Szórakozóhelyek

Nagy-Szín-Pad: a májusi tehetségmutató

Az először tavaly megrendezett Nagy-Szín-Pad nagy sikere után ismét ringbe szállhat újabb 9 előadó, pályájukat segítő, komoly nyereményekért május 21-22-23 között, az Akváriumban.


2015. április 17 Bandák, Koncert

Újabb nevek a STRANDon!

A hazai popkultúra színe-java mellett olyan világsztárok érkeznek augusztus 19-e és 22-e között a STRAND-ra, mint a Simple Plan, Steve Aoki, az All Time Low vagy a New Found Glory.


2015. március 27 STRAND Fesztivál | 2015

Volt Fesztivál – Programajánló

A rengeteg neves fellépő, a színes és változatos line-up mellett különböző, érdekes helyszínek várnak bennünket napközben, ha szórakoztató kikapcsolódásra vágyunk.


2014. június 19 VOLT