Újbuda Jazz Fesztivál

Jazzanova – The Pool lemezbemutató

Tíz év után végre ismét új lemezzel jelentkezik a berlini downtempo-nujazz kollektíva, a Jazzanova. A soult, bossanovát, szvinget táncos elektronikával vegyítő csapat harmadik, The Pool című albuma június 29-én jelent meg, a zenekar pedig ennek turnéján tér vissza az A38 Hajóra szeptember 28-án, az Újbuda Jazz Fesztivál keretében.


2018. augusztus 06 Koncert, Programajánló

Hat év után újra: Acid Mothers Temple!

A tizenharmadik Újbuda Jazz Fesztivál keretein belül szeptember 29-én az A38 Hajó színpadán a japán Acid Mothers Temple, előttük pedig a magyar Makrohang lép fel.


2017. szeptember 26 Koncert, Programajánló

Triók éjszakája az A38 Hajón

A különleges hangzású, kozmikus pszichedelikus rockot játszó chilei trió, a Föllakzoid újra Magyarországon, a 12. Újbuda Jazz Fesztivál keretében! Retró- és jövőzene, Kraftwerk-szintikkel, krautrockkal és transszal. Előzenekarként pedig két remek magyar produkció, a Makrohang és a Törzs!


2016. szeptember 05 Koncert, Programajánló

Újra jazzfesztivál Újbudán

Idén tizenkettedszer kerül sor a kortárs improvizatív zenék egyik legfontosabb hazai fesztiváljára, az Újbuda Jazz Fesztiválra. A két XI. kerületi kulturális intézmény, a MU Színház és az A38 Hajó által létrehozott, valamint az Újbuda Önkormányzata által támogatott fesztivál évek óta komoly nemzetközi fellépőket mutat be, mellettük pedig a magyar szcéna jelentős képviselői lépnek fel.


2016. augusztus 29 Koncert, Programajánló

Ősztől újra megtöltjük az A38 Hajót

A budapesti A38 Hajó már régóta több, mint egyszerű szórakozóhely. Az évi nyolcszáz koncertet, színházi előadást, kiállítást, irodalmi estet és filmvetítést tartó klub szeptember 1-én tartott sajtótájékoztatót.


2015. szeptember 02 Programajánló, Szórakozóhelyek