Keresik Szeged Szépét! - Socfest

Keresik Szeged Szépét!

Olvasási idő: < 1 perc

“Élményeket adunk” – ezzel a mottóval hirdette meg nyolcadik évadát a Szeged Szépe. A dél-alföldi régióból kiindult szépségverseny nemzetközi szintűvé nőtte ki magát, hiszen évről-évre a határ túloldaláról is érkeznek fiatal lányok. Már elindult a jelentkezési időszak a 2015-ös évadra, a döntőbe jutott lányok pedig ismét élménydús nyár elé néznek: külföldi utazásra viszik őket, fesztiválokon és rendezvényeken vehetnek majd részt.

sound_szepA jelentkezési időszak május 31-ig tart, a lányok pedig idén 15-25 éves kor között jelentkezhetnek. Ha a döntőbe bejutnak, már biztosan nem távoznak üres kézzel, közel egymillió forint értékben osztanak majd ki ajándékokat, a leggyönyörűbb lány pedig idén is egy fehérarany gyűrűt kaphat az évről-évre új főre vándorló korona mellett. Idén újdonságként egyébként már nem egy, hanem három első helyezettet is hirdetnek: a hagyományos Szeged Szépe mellett modell, illetve fitness-kategóriában is lesz egy-egy győztes.

Ahogy az eddigi években, úgy idén is nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők a jótékonyságra: a Szeged Szépe ezúttal is beszáll a mellrák elleni küzdelembe, de rászoruló családokat, hátrányos helyzetű gyermekeket is támogatnak majd rendezvényeiken. A pontos programfüzet még nem állt össze, annyi azonban már biztos, hogy a lányok ellátogathatnak a kecskeméti Mercedes-gyárba, a Szegedi Ifjúsági Napokra és a Forma 1 hazai futamának afterpartijára is hivatalosak lesznek. Egy külföldi utazás is tervben van, ennek részleteiről azonban csak később ígértek tájékoztatást a szervezők. Jelentkezni a Szeged Szépe hivatalos honlapján lehet, a legfrissebb híreket pedig a rendezvény Facebook oldalán találjuk.