Kiket tartunk a legkívánatosabbnak? - Socfest

Kiket tartunk a legkívánatosabbnak?

Olvasási idő: < 1 perc

A világ legszexisebb nőjének választották Jessica Chastain amerikai színésznőt, a legszexisebb férfijának pedig Ryan Gosling kanadai színészt a magyar Periodika magazin. Az online újság 2009 óta szavaztatja meg azoknak a személyeknek a listáját, akiket a legkívánatosabbnak tartanak az olvasók.

Az elmúlt években is túlnyomórészt filmsztárokat szavaztak az első helyre, de korábban az elismertek között volt Irina Shayk orosz topmodell és Sir Tom Jones walesi énekes is, aki a verseny történetének legidősebb nyertese, ugyanis 69 éves volt, amikor megválasztották a legszexisebb férfinak. Az idei lista összeállítását a tavalyi évihez hasonlóan több ezer szavazó segítette.

Videó is készült a bejelentésről:

A 2013 legszexisebb nője címet kiérdemlő Jessica Chastain a filmkritikusok szerint korunk legmeghatározóbb ifjú színésze, azonban csak 2011-ben fedezték fel. A porcelánbőrű, vörös fürtű Jessicát korábban már számos alkalommal titulálták bombázónak, idén pedig a People magazin sorolta a tíz legdivatosabb nőt rangsoroló összesítésére.

A 33 éves Ryan Gosling abszolút kedvenc a nők körében mindenhol, az elmúlt években pedig csak tovább dolgozott macsós imidzsének elterjedésével a Drive, a Gengszterosztag és a Csak Isten bocsáthat meg című filmjeivel.

f

Jessica Chastain