Ingyenes okostelefonos társasjátékok - Socfest

Ingyenes okostelefonos társasjátékok

Olvasási idő: 2 perc

Ha otthon maradt a társasjáték és esős az idő a nyaralónál, ajánljuk ezeket az ingyenes multiplayer okostelefonos játékokat.

heads up! gameHeads up!

Egy nagyon egyszerűen és kreatívan kidolgozott okostelefonos játék. Egy játékos kiválaszt egy témakört és a homlokához emeli a telefont. A többiek segítenek neki kitalálni, milyen szó jelent meg a kijelzőn. Ha kitalálta, akkor lefelé kell fordítania a telefont egy pillanatra, ezzel jelzi, hogy jól válaszolt, és megkapja a következő szót. Ha nem tudja kitalálni a szót, egy gyors felfelé fordítással tudja jelezni, hogy passzol, és kap egy másik szót. Olyan témakörök közül választhatunk, mint például szupersztárok, állatok, New York.

Google Play

iTunes

glow hockey gameGlow Hockey

Emlékeztek azokra a léghoki asztalokra a játéktermekből? A Glow Hockey-val magatokkal vihettek egyet! Ez egy nagyon gyors és egyszerű játék, ami egy nagy táblagépen elképesztően jól néz ki. Csak egy szabály van: lökd át a korongot az ellenfél kapujába.

Google Play

iTunes

finger twister gameFinger Twister 2

Készüljetek fel pár ujjkörzéssel, mert a Finger Twister 2 után jobban fognak fájni, mint egy maratoni szakdolgozatírás után. A Twister táblán maximum négy játékos játszhat egyszerre. A gép kisorsolja, melyik ujjad melyik színre kell tenned, és ha a már a táblán lévőket elemeled, vesztettél. A készítő felhívja a figyelmet arra, hogy nagy méretű táblagépeken érdemes elindítani a játékot.

Google Play

dropdown block 3dDropdown Block 3D

Érdekes módon még a Jenga is át lett költöztetve az érintőképernyőre, és meglepően jó eredménnyel! A játékban többféle torony közül is választhattok, néhány hengereket is tartalmaz a megszokott téglatestek mellett. A játékos kiválasztja, hogy melyik elemet akarja elmozdítani, majd megpróbálja kihúzni a toronyból, de egy hirtelen mozdulat vagy rossz választás, és ledől a szerkezet. Egyszerű, klasszikus, és megérdemel egy próbát.

Google Play

drinking gameDrinking Game

Ha sikerült az eddig felsorolt játékokkal megtörni a jeget, próbáljátok ki a Drinking Game-et. Egy sor minijátékot kell teljesítenetek, és minél rosszabbul megy valakinek, annál többször látja meg a pohár fenekét.

Google Play