Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Tribe_Widget_Builder_Display has a deprecated constructor in /var/www/socfest.hu/wp-content/plugins/widget-builder/classes/custom-widget-display.php on line 19

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /var/www/socfest.hu/wp-content/themes/socfest2013/inc/rss.php on line 23
Kütyük a strandszezonra - Socfest Kütyük a strandszezonra - Socfest

Kütyük a strandszezonra

Olvasási idő: 2 perc

A hosszú hétvégével megkezdődött a strandszezon, ám ilyenkor olyan nehézségekkel is szembe kell néznünk, mint a magára hagyott táskákra vadászó tolvajok, izzadó hát és hogy meg kell mozdulnunk, ha italt akarunk adni valakinek. Értelemszint szerint rendezett kütyüajánlónk következik a nyárra.

Safego

A Safego széf egy lánc segítségével bárhol rögzíthető.

Mint azt mindannyian tudjuk, a strandra vitt cuccainktól minden tolvajt távoltarthatunk azzal, hogy leterítjük őket egy törülközővel. Azoknak a formabontó lázadóknak, akik nem hisznek ebben a megoldásban érdemes rendelniük egy Safegot. Ez a hordozható széf ABS műanyagból készült, kevesebb mint fél kiló súlyú és 18cm x 19 x cm x 10 cm méretű.

Kulccsal és három jegyű kóddal nyitható, bárhova felakasztható, víz és homokálló, sőt egy kis rést is terveztek rá a fülhallgató zsinórjának.

Felfújható rádió párna

Lebeg, kényelmes, kevés helyet foglal és még zenél is.

Rengeteg bluetooth hangfal ígéri, hogy törésálló, vízálló és tökéletes strandos kiegészítő, de szerintem ez a tuti. Nem foglal sok helyet, nem süllyed a víz mélyére és nem néz ki furán, ha besétálsz vele a Balatonba.

Háthűtő táskaventilátor

A táskára szerelhető ventilátorral vége az izzadt hátaknak.

Ennek a mágneses technikával táskára szerelhető ventilátornak köszönhetően többé nem kell aggódnod attól, hogy ha leveszed a hátizsákod, akkor egy hosszú izzadságfolt lesz a pólód hátán – ígéri a termék készítője.

Távirányítású hűtőláda

Kínáld meg az ismerőseidet italokkal anélkül, hogy felkelnél.

Ebbe a kis hűtődobozba körülbelül 12 dobozos üdítő fér és mivel távirányítóval mozgatható, nem kell felállnod, ha másnak is akarsz adni egy italt, hogy az egész társaság megtarthassa a sörhasát.

Fémdetektoros papucs

Ha minden eldobott sörösdoboz mellett elhaladva csipogni akarsz, akkor válaszd a fémdetektoros papucs kütyüt.

Valahol itt éreztem úgy, hogy ennek a cikknek lassan véget kellene érnie. A szandálban lévő detektor a bokádra csatolt dobozból kap áramot és ha érzékelt valamit a rendszer fény és hangjelzést ad. Ha felveszel hozzá egy zoknit, szalmakalapot, hawaii inget és az orrodra kensz egy nagy csepp naptejet, alig fogod tudni levakarni a csajokat magadról.