Nyári app ajánló

Olvasási idő: 3 perc
Olvasási idő: 3 perc

Vége a tanévnek, lezárult a záróvizsga szezon, ideje letörölni a puskákat a mobilokról és letölteni néhány laza nyári app-ot.

Fröccs

A nyári app-ok közül nem maradhat ki egy italozásra való applikáció.Ha olyan profin szeretnél fröccsöt kérni, mint James Bond martinit, akkor a Fröccs app neked való. Elsőre egy sima listának tűnik, de van benne egy apró csavar: oldalra húzással a bor-szóda arányt, fel-le húzással a mennyiséget állíthatod be, így a kisfröccstől a távolugráson át a Krúdy fröccsig mindenféle kombinációt felfedezhetsz.

iTunes / Google Play

Google Trips

A Google Trips utazástervező egy jó választás, ha egy nyári app kell.A Google Trips a Google utazástervező applikációja. Mivel elég sok információ van a cég birtokában, ezért elég tartalmas, és még egy kisebb városról is sok információt tud adni. Elég beírnunk, hogy melyik városba tartunk és minden étterem, látnivaló és fontos tudnivaló megjelenik előttünk. Kültér, beltér és családbarát kategóriák szerint is felsorolja a programokat, a fontosabb tudnivalók között szerepel például a kórházak listája, a mentők telefonszáma, közlekedési információk, stb. Ha valamelyik hely megtetszik, akkor elég ráböknünk és az okostelefon elnavigál minket a bejáratig.

iTunes / Google Play

Jegy.hu és Eventbrite

Nem csak nyári app, de ilyenkor a legjobb a Jegy.hu és az Eventbrite.Valószínűleg használtad már a Jegy.hu-t vagy az Eventbrite-ot és érdemes ezeknek az applikációit is letöltened. A lehető legegyszerűbbé teszik a jegyvásárlást: megadod az adataidat, ráböksz az eseményre, ami megtetszett és nem kell várnod az e-mailen érkező jegyet, nem kell nyomtatni, csak felmutatod a vonalkódot belépésnél. A bennük lévő eseménylista is elég jó, és mindig akad egy-két ingyenes program is köztük.

Eventbrite: iTunes / Google Play
Jegy.hu: iTunes / Google Play

Simple

A Simple egy olyan nyári app, amivel egy egész napos programot meg lehet tervezni.A Simple elsősorban az OTP ügyfeleinek készült és meglepően sok funkciót tettek bele. Képes e-matricát venni az autópályán utazáshoz, gondoskodik a parkolójegyről, rácsatlakozik a Cinema City kínálatára, kaját rendel, taxit hív, van benne bulikereső és még sorolhatnám. Ha a telefonodon van NFC technológia, akkor PayPass-es bankkártyaként is használhatod az applikáció segítségével*.

iTunes / Google Play

* a szolgáltatás feltétele: OTP-s MasterCard vagy Maestro kártya, Simple 3.1-es verzió és minimum  Android 4.4-es operációs rendszer

Google Photos

A Google Photos egész évben gyűjti a képeid és nyári app-nak is kitűnő.Az appok és kütyük fesztiválozóknak című cikkünkben már előkerült a Google Photos, de a nyári app-ok listán is jár neki egy hely. Korlátlan, ingyenes tárhelyet biztosít a fotóinknak és videóinknak, és nagyon rendben tart mindent. Hely és idő szerint is rákereshetünk a képeinkre, képes gyorsan videókat és kollázsokat készíteni a képeinkből és a Youtube-ra is áttölthetünk róla videókat. Természetesen a megosztás sem probléma és gyorsan összedobhatjuk egy helyre a nyári fotóinkat a barátainkkal közösen.

iTunes / Google Play