2015-ben is hagyd kint a valóságot! - Socfest

2015-ben is hagyd kint a valóságot!

Olvasási idő: 2 perc

Mikor a Nap a Dunába ömlik a Rákóczi híd alatt, a Parkban az emberek tomboló árrá változnak, hogy mások meglovagolhassák tajtékjukat.” Természetesen idén is kinyit a Budapest Park, és jobbnál jobb zenekarok fellépésein tombolhatunk tavasztól egészen őszig.

BP_logoEurópa legnagyobb, egész nyáron működő, szabadtéri szórakozóhelyén a zene négy tánctéren csendül fel, a világ minden szegletéről érkeznek előadók. Széles az italkínálat, a pultosok jófejek, ha megéheztél, azért sem kell a buliról kirohannod, hiszen erre is gondoltak a szervezők. Jöhetsz gyalog, bringával, villamossal, busszal, hévvel – ahogy neked jól esik. Éjszaka koncertek, nappal galériák, versek, meg tánc vár minden kedves odalátogatót, mert a Park sosem alszik.

Gondoljunk vissza kicsit 2014-re és lássuk, min jártunk, és hogy éreztük magunkat. Elsősorban volt egy fergeteges Aerodrome Fesztivál, rá egy hónapra ütött a HIM koncert, augusztus végén a Depresszió zúzott, szeptemberben pedig a vára-várt Infected Mushroom adta a talpalávalót. Persze ezeken kívül még egy csomó érdekes és izgalmas program akadt, csak hogy említsünk párat: Final Festival, Russkaja, PASO, Road, Dropkick Murphys, Die Antwoord, Scooter, Tankcsapda, The Serial Killers.

Asking_AlexandriaIdén április 24-én nyitja meg kapuit a Budapest Park, nem mással, mint a Brains zenekarral, akik új lemezüket mutatják be a nagyérdeműnek. Előttük pedig az Anima Sound System ébreszti fel a hangulatot. Már most borítékolhatjuk, hogy újra jön a Scooter, szeptemberben meg a méltán híres Dj Bobo, de lesz még Hiperkarma Hősökkel, jubileumi Irie Maffia, Wellhello, Omega – Beat Mise, TNT és, amit én nagyon várok, a brit Asking Alexandria, valamint az amerikai Hollywood Undead-páros. Unatkozni biztos nem fogunk, mehet az agyalás a műszakbeosztáson, az meg senkit se érdekeljen, ki mennyit alszik. Egyik ismerősöm szokta mondogatni, hogy majd a sírban pihen ráér erre, és ebben van valami. A Park tényleg egy olyan hely, ahol csak az örömöt látod, a vidám embereket, folyton csak a buli van és önfeledt szórakozás. Persze ez így van jól, hiszen:

„Ha belépsz a sövényen, hagyd kint a valóságot!”