5 éves a Tetoválók Éjszakája - Socfest

5 éves a Tetoválók Éjszakája

Olvasási idő: 2 perc

Idén ötödik alkalommal rendezik meg a Tetoválók Éjszakáját! A szervezők december 3-án még az eddigieknél is színesebb műsorral szeretnék megünnepelni ezt a kerek évfordulót. A tetoválást kedvelő közönséget ismét a Dürlin/Dürer kert helyszínekre invitálják, ahol már több mint 100 tetováló próbál meg ajándékmintáival örömet szerezni a kilátogató vendégeknek.

Hogy ez pontosan miből is áll? A szervezők által ingyenes tetoválásokat sorsolnak ki, így bárki, aki érvényes jegy birtokában látogat el a rendezvényünkre, automatikusan esélyessé válik, hogy a tetoválók által hozott minták egyikét a testén láthassa viszont.

A rendezvény hitelességét a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesülete szavatolja. Az esemény presztízse a nemzetközi szinten elismert művészek közreműködése által kiemelkedően magas.

A tetoválások mellett több kiegészítő programmal készülnek. Természetesen idén is lesznek koncertek, fellép DENIZ, a Rage Against The Machine Tribute by SUBSCRIBE, a Fish!, a Kozmix, a Omega Diatribe és a lista még bővül tovább.

Egyedi pólókat is beszerezhettek, ezen a linken nézhetitek meg a Tattoo Night első minikollekcióját, amely az ír grafikus, Wayne Maguire legsikeresebb mintáit tartalmazza. Egy világhírű tetovált modell is ellátogat a Tetoválók Éjszakája / Budapest Tattoo Nightra – az orosz szépséggel, Teya Salattal is fotózkodhatnak a jegytulajdonosok.img_9954
A TETOVÁLÁS PSZICHOLÓGIÁJA – Pszichorendelés a Tetoválók Éjszakáján!

  • Miért tetoválunk?
  • Hol a határ függés és önmagad kibontakoztatása között?
  • Hogyan döntsünk, hogy aztán ne bánjuk meg?
  • Mit tegyünk, ha már bánjuk?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ a Pszichorendelés (Böhönyey Márta és Tóth Melinda) előadásán és az azt követő beszélgetésen!

Idén rekord létszám lesz, 108 művész fog ajándéktetoválást készíteni a szerencsés Tetoválók Éjszakája jegytulajdonosoknak, valamint közel 100 ajándékpiercinget fognak kisorsolni. Elővételes jegyár 2990 Ft, a rendezvény napján a helyszínen 3500 Ft. Véssétek be a naptárba: december 3. szombat, Dürer/Dürlin, Tetoválók Éjszakája / Budapest Tattoo Night!