A mágia művészete ismét a színpadon - Socfest

A mágia művészete ismét a színpadon

Olvasási idő: 2 perc

2017. November 17-én 19:00- kor egy különleges eseménynek lehetünk szemtanúi. Ismét Miskolcra érkezik a februárban teltházas, Art of Magic- a mágia művészete című egész estét betöltő illúzióshowja a Művészetek Házába.

lllúzió, bűvészet, mentalizmus egy műsorban. Négy fiatal, innovatív tehetség, akik különleges képességekkel rendelkeznek és a közönséget is szó szerint el fogják varázsolni. A művészek álltak már a világ legnagyobb színpadjain, produkcióikkal elkápráztatták Las Vegas, Dubai legnagyobb szórakozóhelyeinek közönségét, még a Szaudi Nagyherceget is ámulatba ejtették mutatványaikkal.

Szabaduló-művészet és gondolatolvasás, a bűvészet különféle válfajai: eltüntetés és elővarázsolás, klasszikus és modern illúziók, manipulációs bűvészet, lélegzetelállító trükkök, látványos show és táncelemek egy színpadon, s mindez humorral fűszerezve.

A produkciót a One Nation Entertainment hozta létre a Siófoki Szabadtéri Színpad megrendelésére, hamar összeállt ez az egyedülálló formáció, négy fiatal tehetséges előadó, négy különleges karakter. Már ekkor látszott ez egy fantasztikus előadás lesz. A produkció varázslatos hangulatát a One Nation Entertainment legjobb zenészei biztosítják, akik elrepítenek a csodák birodalmába. A színpadképet Everdance táncszínház társulata teszi teljessé, akik koreográfiájukkal színesítik a műsort.

A produkciót Dynamo, a világ egyik legismertebb bűvésze, illúzionistája is ajánlotta a magyar közönségnek, miután megnézte a showról készült felvételt Londonban, ahol egy nemzetközi kongresszuson találkozott a fellépőkkel.

https://www.facebook.com/ArtofMagicShow/videos/1281685998583714/

Lépjenek be a bűvészet birodalmába, hogy Önöket is megigézzék a varázslat művészei!