Az ősz legnagyobb motoros fesztiválja - Socfest

Az ősz legnagyobb motoros fesztiválja

Olvasási idő: < 1 perc

Amióta létezik a rockzene, azóta elválaszthatatlan a motoroktól és a chopperektől. Különösen hangulatos az élmény ha az előbbi kettőhöz egy remek helyszín is párosul. Karcagon, az Akácliget Fürdő és Kemping tökéletes találkozópont lesz szeptember  15-17. között a motorok és a zenék szerelmeseinek. A három napos, XVI. Karcagi Motorostalálkozón minden korosztály számára kiváló programlehetőségeket kínálnak a szervezők, így a fiatalabbakat is örömmel látják!

Szeptember 15-én már nyolc órai kapunyitás után “költözhetnek” be a látogatók a fesztivál területére. Kiváló egész napos programok adják meg a jó hangulatot az esti koncertekhez. Ahogyan az előző években is megszokhatták már, idén is a hazai rockzenei élet meghatározó csillagai lépnek fel a hétvégén. Péntek este a History, a Cool Head Clan, a felvidéki Rómeó Vérzik és a Dogs szórakoztatja majd a közönséget.

Szombaton délelőtt indul a műsor. Összemérhetik az erejüket a vállalkozó szelleműek a különböző ügyességi és – erőpróbákon. Többek között lesz dugattyúlökés, ördögszekér, motoros hordópörgető verseny, valamint sörpörgő – és sörivó bajnokság is. Természetesen idén sem marad el, a találkozó leglátványosabb momentuma, az egész városon átívelő motoros felvonulás. Ez idén is a Strandfürdőtől indul majd. Majd az este közeledtével négy kiváló hazai zenekar zárja majd a rendezvényt: a Vasmacska, a Heartkiller, a világ egyik legjobb KISS feldolgozás zenekaraként számon tartott Kiss Forever Band, valamint a legendás Zorall.

Egy biztos, aki szeptember harmadik hétvégéjén Karcagra látogat az Akácliget Fürdőbe, az három napon keresztül magába szívhatja az igazi motoros életérzést, s közben pazar programokon kikapcsolódhat.