Farsang a Barba Negrában - Socfest

Farsang a Barba Negrában

Olvasási idő: 2 perc

Beköszöntött február, amely a szerelmesek és a bulizni vágyók hava is egyben. Nem csak Valentin nap, de a farsangi mulatságok időszaka is ez a hónap. Régi hagyomány a télűző, vidám mulatságok megtartása, és nincs ez másként Budapest egyik legnépszerűbb clubjában sem, hiszen a Barba Negra Music Club is színes felhozatallal várja a szórakozni vágyókat.

HUNGARICA jubileumi nagykoncert

A Barba Negra Music Club február havi műsorában elsőként helyet kapó koncert igazi különlegességnek ígérkezik. Február 5-én este a Hungarica zenekar 10 éves fennállásának alkalmából, jubileumi koncerttel örvendezteti meg a közönséget. Az esemény azért is kuriózumnak számít, mivel több év kihagyás után újra eredeti felállásban lép színpadra a banda. Nem csak az alapító tagokkal találkozhat, aki február 5-én ellátogat a Clubba, de azon barátokkal, zenészekkel is, akikkel a zenekar az elmúlt 10 évben közösen készített dalokat.

A koncert meghívott vendégei: Sziva Balázs, Wéber Iréna, Hoffer Péter, Gőbl Gábor, Grzegorz Kupczyk, Tóth Attila, Sáfár Öcsi, Vörös Gábor, Kovács Koppány, Vári- Kovács Péter és még sokan mások. Jegyár 2 999 Ft, amelyet az alábbi linken vásárolhattok meg online. Facebook esemény itt.

Mad Max parti a Zorall-al

2015 sokak szerint legkiemelkedőbb akciófilmjét, a Mad Max-et választotta a Zorall zenekar témaként farsangi bulijukhoz. „Egy szokványos bulit” ígérnek a srácok, de tudjuk, hogy ez náluk mit jelent. Fergeteges hangulatot, pörgős ritmusokat, önfeledt bulit és egy olyan koncertet, ami után biztosan izomlázatok lesz. Aki nem hiszi, járjon utána a Barba Negra Music Club-ban február 6-án, szombat este. Kapunyitás 20:00-kor, jegyek 2 000 Ft / koponya. Ott találkozunk!

PUF és TV Manci

Fodros szoknyás báli ruhák, kalapok, kesztyűk, álarcok, mindezek elengedhetetlen kellékei egy hamisítatlan maszkabálnak. De hogy a Pál Utcai Fiúk és TV Manci kettőse mire készül farsangi bulijuk kapcsán egyelőre titok. Csak annyit árultak el elöljáróban, hogy meg fogják adni a módját és beöltöznek a jeles esemény alkalmából. Tehát rajongók figyelem, február 12-én találkozó a Barba Negra Music Club-ban. Jegyárak február 8-ig 2 000 Ft, utána 2 500 Ft – facebook esemény ezen a linken. Beöltözni ér!

Teltházas koncerttel ünnepli a Valentin napot a Hooligans

Valentin nap, a szerelmesek ünnepe, ezt mindannyian tudjuk. Ilyenkor megnő a csokoládé, a virág és a szívecskékkel díszített ajándéktárgyak eladása is, de nem szabad, hogy csak erről szóljon. Ennél komolyabb mondanivalója is van az ünnepnek, ilyenkor elgondolkodunk és megköszönjük kedvesünknek a sok szeretetet. Mivel is tudnánk méltóbban megköszönni, mint egy örömteli, közös élménnyel, egy igazi szívhez szóló koncerttel. Sokan gondolkodtatok hasonlóan, hiszen a Hooligans Valentin napi koncertjére már elővételben elfogyott az összes jegy, így telt ház előtt játszik majd a banda. A szerencsések tehát Valentin nap előestéjén a Barba Negra Music Club felé veszik az irányt, hogy együtt, egy emlékezetes estét töltsenek el a club falai között.