Farsang és Valentin

Olvasási idő: 3 perc

Mivel a héten volt Valentin nap, és amúgy is a farsangi időszakban vagyunk, szinte természetes, hogy erre a két apropóra húzzák fel a bulik nagy részét. Azért megpróbáltuk kikerülni ezeket, lássuk mennyire sikerült. 

A program fejlesztés alatt áll! Szívesen veszünk minden ötletet.

Tribute farsang

2018. február 16-án újra összeadja erejét 12 tribute zenekar, hogy elűzze a tél szellemét. Idén ebben segítségül lesznek a mohácsi busók is, akik jelenlétükkel erősítik az estét.

A nagyteremben a Rammstein, Metallica, Korn, Slipknot szentnégyesség előtt tiszteleg a Rammsturm, Scary Guyz, gRain és a Slipchaos. Aki volt már a bulijaikon az tudja, hogy ezek a bandák mindig mindent megtesznek azért, hogy megidézzék a „nagyok” szellemét és mindenki elégedetten menjen haza.

TRIP Hajó

Kodachrome & Dirty Koala akusztik

A Dirty Koala egy pszichoprogresszív alterrock zenekar. Világslágerek, ahogyan mi szeretjük. A White Stripes-tól a Nirvana-n át Gagáig, Cash-től a Radiohead-en keresztül a Velvet Undergroundig. Lesz minden, ami belefér, de közben persze nem felejtjük el lezenélni a hajatokat sem!

Valamikor a kilencvenes években két srác Magyarország két különböző pontján, elsősorban szüleik remek zenei ízlésének köszönhetően nem csak az éppen aktuális irányzatok zenéit, hanem Simon and Garfunkel dalokat hallgatott a vasárnapi ebédhez, elalváshoz és a kocsiban is, nyúlósra nyúzva a kamuborítós, csempészett válogatás-kazikat. Így lett a Kodachrome, ami egy akusztikus, Simon and Garfunkel cover duó, ahol a jól ismert dalok, mint a ‘Sound of silence’, a ‘Mrs. Robinson’ vagy a ‘Scarborough fair’ Jobbágy Bence és Méhes Adrián előadásában szólalnak meg, közelebb hozva az örökérvényű Paul Simon slágereket a ma emberéhez.

Pear Jam – 20 éves a Yield

Idén 20 éve, 1998 februárjában jelent meg a Pearl Jam 5. stúdióalbuma, a Yield, többek kozött olyan dalokkal, mint a Whislist, a Brain of J, vagy a Given to Fly.

A Pear Jam – Magyarország, de talán a régió legenergikusabb és leghitelesebb Pearl Jam cover formációja – ezzel a koncerttel tiszteleg az ikonikus Seattle-i rockbanda munkássága előtt.

Szürkület

Koffi Kwahulé: Barbárok melankóliája c. drámája (ford.: Molnár Zsófia) és Neil Gaiman: The Sandman c. képregénye alapján a TRIP és a Béta Társulat közös bemutatója.

Az előadás helyszínéül szolgáló egykori tengerjáró hajó az álom és valóság közötti köztes térré válik, amelyet az előadás során bebarangolnak a nézők.

Elliot & Séf

A két DJ 2003 óta rakosgat együtt vegyesen és tematikusan is. Nincsenek határok, korok, stílusok, illetve persze vannak, de a lényeg a közös gyökerek keresése, a vicc és a tánc.
Precízen mixelve és frappánsan ugrálnak a különböző stílusok közt, a hatvanas évektől napjainkig.

Wannabe XXL

Merengtél már azon, hogy hova lett a 90-es évek lüktető ritmusa? Hogy merre foszlott szét az az utánozhatatlanul szexi, rózsaszínbe forgatott hangulat?

Eljött a feltámadás ideje: elhozzuk Neked az éjszakát, amikor meglódul a múlt, amikor felpendül a ritmus, amikor elalélsz a dallamgyönyörtől.

Pop, csillám és szabadság. Egy új fülbemarkoló románc a régi szerelem emlékére.

Balkan party

Ha szereted Boban Marković-ot, Shantelt vagy Goran Bregović-ot, akkor ez a buli neked szól!.
Fülbemászó balkán dallamok az egész estés tánchoz és őrülethez! Az est királyai a rézfúvósok lesznek.
Szóval kedves barátaim, Disko Partizani nameg alkohol Bubamarával!.

A zenéről a LAPIDEM (FR) és LAY DNA (HU) gondoskodik.

All you need is Love + Distriqt

Készíts szerelmi bájitalt, töröld le a Grindered és vesd be minden bájodat, hogy legalább erre az estére megszerezd (ŐT)!

Reménytelen l’amour, valentin napi gagyi, mézes-mázos dallamok? Ismét megkapod!
Éld át vagy vesd meg a szerelmet, ezen az estén bármit megtehetsz, – mi több – a Distriqt csapatával mindezt technóra is lehet!

Ozone Mama lemezbemutató

Az amerikai Ripple Music gondozásában kiadott új lemezével érkezik azA38 Hajóra az Ozone Mama! A nemzetközi színtérre is sikerrel kilépő zenekar előtt az osztrák The Weight klasszikus rock and rollal gondoskodik a felvezetésről.

Moszkva tér

Még hogy nem lehet éjjel ebben a városban egy jót kajálni… mégiscsak jó volt valamire ez a rendszerváltás ugye-ugye! De február 17-én, szombaton, kicsit visszarévedünk a nyolcvanas évek végére a #királyutca8 –ban.

Lesz csalamádés retro burger, poptarisznya, lájfizlájf, csapon a korsó IPA féláron!

A maximális illúzió érdekében beújítottuk az Anker’t-es teltházas retrobulikat produkáló jutyubdiszko rezidensét, outstanda-t. Készítheted a kockásinget és a felhajtott szárú farmert, igazi szocreál fül és ízélményben lesz részed!

TerraPlaza

Egzotikus állat kiállítás és vásár, mely nem csak Közép-Európa egyik legnagyobb terrarisztikai és akvarisztikai rendezvénye, hanem közönségtalálkozó és egy életforma is egyben.

Száz válogatott nemzetközi kiállító és többezer látogató emeli a TerraPlaza-t Magyarország piacvezető kisállat expójává.