Február első hétvégéje

Olvasási idő: 2 perc

Beköszöntött a február, a farsang hava. A karneváli hangulatot ugyan még csak Velencében élhetitek át, de azért Budapesten is lesz hol szórakozni a hétvégén.

TRIP: Woodstock Tribute Fest II.

Fellépnek:
20:30 Stoned – 100%RollingStones (Budapest, Hungary)
22:00 Lead Zeppelin – Led Zeppelin tribute
23:30 Message To Hendrix – Jimi Hendrix tribute

Electric blues magyar népzenével

Szájharmonika, dob, gitár és ének – elsőre megszokott zenekari felállásnak tűnik. Ezeket a hangszereket azonban Szert Zsigmond és Fejér Simon Pál ketten szólaltatják meg. Ehhez az elementáris duóhoz csatlakozik vendégként a magyar népzene ikonikus alakja, Szokolay Dongó
Balázs. A formáció február 2-án a Fonóban koncertezik, utánuk a Ripoff
Raskolnikov duó lép fel.

Egyedi Péter szerzői est

Majd egy év után először újra szerzői est, egyszál gitárral, a jól megszokott intim, de igazán közös hangulatban, a legcsendesebbtől a legröhögősebbig. És persze különlegességek, netántán vendégek is előfordulhatnak.

Spencer Hill Magic “BIG” Band

“BIG” azaz nagyzenekari felállásban adják elő Bud Spencer és Terence Hill filmdalait az A38 Hajó nagytermében.

Paragulis, egyesek szerint Parapolis a “Görög” direkt átneveztette a szerencsejáték-barlang hajóját A38-ra és a floridai vizekről átszelvén az Atlanti-óceánt felhajózott a Dunán, hogy bérbeadja a bárkáját egy jó bulira! Ti is megint dühbe jöttök, ha kihagyjátok ezt a jó kis mókát

Füge Play Grand Open – Nia Even

Nyissuk meg együtt a tavaszi szezont és fedezzük fel a #Fügefa titkát, ami alatt nem titok, hogy egy hatalmas komplexummal, valamint ezen az estén Dj Nia Evennel várunk Titeket!

Barangold végig a labirintust, próbáld ki a játéklehetőségek egyikét, iszogass a haverokkal, csörögj a Retro Teremben, vagy tekerd a Disco Teremben!

BaLaToN és a Vasárnapi Gyerekek

Újra együtt koncertezik a két banda a Hunniában!

Tej + Sorbonne Sexual

A Tej ismét nyom egy durva szubpop partit, hogy a Raj újra táncolhasson és énekelhessen és jártathassa az agyát a szövegeken. A műsor a tavaly megjelent ‘Pénztelenség Sikertelenség Csillogás’ lemez, amit több zenei lap is beválasztott az év lemezei közé, valamint egyre több új dal a készülő második Tej-lemezről, amik egy újabb arcát mutatják meg a zenekarnak. A Sorbonne Sexual egy posztalternatív rockzenekar a Budapest-Debrecen tengelyről. 2017 tavaszán jelent meg eddigi legkiforrottabb munkájuk a Kifutás című LP, amely az iparban tengődő kis zenekarok kálváriáinak történetét mutatja fel.

Színészfesztivál az Akváriumban

Színészzenekarok nagy nyári fesztiválja, kicsiben, télen! A nagy halak együtt tekinthetők meg az Akváriumban! Végre összehordta a szemetet a szél…

Léggitárverseny a Rocktogonban

2018. február 3-án frenetikus léggitár versenyt rendeznek a Rocktogonban!

Jelentkezni az info@rocktogon.eu e-mail címen lehet!

A jelentkezőnek meg kell adnia, hogy milyen számra léggitározik. A minimális léggitározás ideje 3 perc. A zsűri 3 dolgot osztályoz: kiállás vagyis stílus, produkció /léggitározás/, közönség szavazata.
Jelentkezz minél előbb, le ne maradj!

Jazz-showcase

Háromnapos jazzünnep a Müpában