Idén is lesz Rock Beach Fesztivál - Socfest

Idén is lesz Rock Beach Fesztivál

Olvasási idő: 2 perc

Elmarad a Hegyalja Fesztivál? Ne búsulj, ismerkedj meg Te is a balatonszemesi Rock Beach Fesztivállal!

0608rb01Tavaly indult útjára az első Rock Beach Fesztivál a kellemes Balaton melletti városkában, Balatonszemes szélén. Szép környezet, vízpart, jó zene, remek hangulat és fergeteges esték várták az odalátogatókat három nappalon és éjjelen át. Az élménybeszámolónkat itt tudjátok elolvasni.

Az idei év is jónak ígérkezik. Nem sokkal a hivatalos megegyezés után a Biohazard bejelentette, hogy ők bizony jönnek, és egy hatalmasat fognak zúzni a nagyszínpadon. További érdekesség, hogy a hazai pályáról egy különleges koncertnek lehetünk szem- és fültanúi, hiszen eredeti felállásban lép fel a Sex Action. Július 24-től 27-ig, vagyis kerek négy napon át vár minden kicsit és nagyot tárt kapukkal a rendezvény.

Hogy miért is érdemes kilátogatni már a nulladik napon?

1. A nagyszínpadon egy egészen különleges, fúziós koncertet hoznak össze a rendezők. A legjobb hazai rock és metál zenekarok saját számokkal és más együttesektől választott kedvenceikkel lépnek fel, méghozzá rendkívüli kíséret keretében, a Budapest Jazz Orchestra közel 20 zenészével megtámogatva. Ilyen jellegű összjáték még nem volt Magyarországon.
2. A Fesztiválsátorban a magyar rock oszlopos veteránjai váltják egymást.
3. A kis színpadon a legjobb magyar tribute zenekarok idézik meg a világ rock- és metáltörténetének legjobbjait.

Alakul az a mehetnék, ugye? További információkkal később még jelentkezünk, addig is szemezgessetek a tavaly készült fotókból, hangolódjatok velünk együtt a nyárra – és persze a Rock Beach Fesztiválra!

rock_beach_2014