Itt van január vége - Socfest

Itt van január vége

Olvasási idő: 2 perc

Január utolsó hétvégéjén sem áll meg a bulivonat. Rengeteg jó programot gyűjtöttünk össze!

Péntek

TRIP: Noémo, Barkóczi Noémi

A Noémo egy 100%-ban természetes összetevőkből álló levendula-pop formáció. Művelői hamarosan országosan beszivárognak a fülekbe, hiszen bejutottak A Dal 2018 legjobb 30-as mezőnyébe.

Barba Negra: KREATOR

Az űj KREATOR stúdióalbum – a 2012-es Phantom Antichrist album folytatása – a tavalyi év elején jelent meg Gods Of Violence címmel.  A német thrash titánok a lemez dalait egy sikeres első turné után másodjára is európai körútra viszik, melynek ezúttal budapesti állomása is van! A Mille Petrozza vezette brigád 2018 január 26-án a Barba Negra Music Club-ban a lengyel death metal brigád, a VADER és a szintén súlyos metal-ban utazó, francia DAGOBA társaságában örvendezteti meg a hazai közönséget.

Gödör: Cseh Tamás Emlékest

Cseh Tamás 75 éve született. Ő sajnos már nem lehet közöttünk, de dalai tovább élnek, és aktualitásukból mit sem vesztettek. Ezen az estén Cseh Tamás dalait barátai, pályatársai, színészek, zenészek keltik életre.

Amikor Cseh Tamás meghalt, a Gödör Klub egy nagyszabású koncerttel emlékezett rá. Hasonló hangulatú, különleges estével készülnek most is, rengeteg fellépővel, és Cseh Tamás-Bereményi Géza illetve Másik János örökérvényű dalaival, hogy méltóan ünnepeljük meg Tamás 75. születésnapját.

VOLT Lokál: Tiefschwarz Ali

A Tiefschwarz duó igazi legendának számít az újhullámos elektronikus zenei szférában, produkciójukkal hihetetlen nagy befolyással vannak a klubzenei hangzásra.A zenerajongó testvérpár, Ali és Basti Schwarz a Tiefschwarz-ot abból a zenei szenvedélyből hozta létre, mely 1990 óta készteti őket fellépésekre.

Szombat

TRIP: ék, Tündérvese, Baron Mantis

Az ék második lemezét adta ki tavaly ‘Whatever It Takes’ címmel, az új dalok olyanok, akár egy utazás: hangos, halk, gyors, lassú, szép, durva, mindegy is, az ék egy izgalmas, új szín a magyar rockzenei palettán.

A Tündérvese zenéjében számtalan hatás érvényesül, az alternatív rocktól a metálig. Dalaikban egyesítik a keleties-latinos dallamvilágot a stoner-grunge hangulattal. 2017 szeptemberében jelent meg első nagylemezük, amit Nóniusz Gáborral készítettek.

A Baron Mantis modern rockzenéje rendkívül dinamikus, lényegre törő és sallangmentes. Angol szövegeik jelent, jövőt és múltat átívelő kalandra csábítanak.

Kuplung: Zuboly – 120 perc műsor

“hófehér január, talán el sem olvad már…”

Énekelték 2. lemezükön és idén így búcsúzik a januártól a Zuboly. Tartsunk velük,hogy erőt merítsünk a közös vidámságból! Lábakat a Kuplungba és guruljunk egy jót az AGRÁR HIP HOP világában!

Killers Party: Michael Jackson Deep House-ban

Michael Jackson idén lenne 60 éves, ez adja az apropóját a Music Fm következő Killers Partyjának. A legnagyobb Jackson klasszikusokat forgatja Deep House verzióban a tehetséges német DJ a Music Killers klubturnéjának következő állomásán.

A 31 éves Deep Lison Berlinben él, Németországban és Svájcban is saját Deep- és Tech House Partysorozata van. A zenei világában egyszerre van ott a múlt és a jövő – hiszen előszeretettel játszik nagy klasszikusokat, ugyanakkor folyamatosan kísérletezik a legújabb stílusokkal is.

A program fejlesztés alatt áll! Szívesen veszünk minden ötletet.