Ízig-vérig punk rock! - Socfest

Ízig-vérig punk rock!

Olvasási idő: < 1 perc

Ugye emlékeztek még, hogy augusztus 18-án hazánkba érkezik Amerika leghíresebb és legrégebbik punk rock zenekara? Nem?! Emlékezet frissítésként elmeséljük nektek még egyszer, mire készülhettek a Budapest Parkban!

Augusztus 18-án a Budapest Park úgynevezett ős punk-rock térré alakul át. Bemelegítő zenekarnak érkezik a kaliforniai Mad Caddies, akikről ebben a cikkünkben olvashattok, az est fénypontja pedig a Bad Religion lesz. A ’70-es évek végén alakult banda életében már sok minden történt, hiszen közel 40 éves múltra tekintenek vissza.

Bad_ReligionA csapat széleskörű befolyása zenéje univerzális hatása miatt egyáltalán nem meglepő. Szélsebes, gépszíj-rántotta tempó, egyszerre kaparós és jólesően sodró gitárfutamok, valamint az összetéveszthetetlenül dallamos énektémák keresztezik egymást a formáció albumain, melyeken a tagok rendre nagy figyelmet szenteltek a fajsúlyos, akár politikai, akár társadalmi üzeneteknek is. Ezeknek köszönhetően alakult ki az a sajátosan külvárosi aszfaltíz, amit a csapat dalainak kivételesen melodikus, sokszor mégis keserű mivoltából tevődik össze. – írja a Budapest Park.

Lassan véget ér a fesztivál szezon, a nyárzáró hónapban egy kiadós, számomra bakancs listás koncert lehetősége adott, bátran tessék vele élni! Jegyeiteket megvásárolhatjátok online a TIXA honlapján, a Ticketportal jegyirodáiban és természetesen a Budapest Park helyszínen kihelyezett bódéiban is. Kérdés van? Facebook esemény itt, bővebb infók a Park honlapján, találkozunk a tömegben!