Jön az új Phoenix RT album - Socfest

Jön az új Phoenix RT album

Olvasási idő: 2 perc

2015. december 7-én jön a csallóközcsütörtöki Phoenix RT negyedik nagylemeze, Piros Karikás Részletek címmel. Aki figyelemmel kíséri a banda tevékenységét, az már biztosan tudja ezt a dátumot. De a srácok úgy gondolták, hogy a megjelenés előtt még  egy klippel meglepik rajongóikat. Az új album Lépjünk le! című nótájához készült ezúttal egy nagyon ütős videoklip.

A klip forgatása több napig tartott, és a jól bevált receptet követve ismét Bíró Máté és az FX Film csapata állt a kamera mögött. Aki figyeli a banda hivatalos oldalait, az már sejthet néhány dolgot a forgatás helyszíneiről (mert ezúttal több helyen kerültek rögzítésre a klip jelenetei), de erről előre többet nem árultak el a fiúk. A srácoknak sikerült ismét egy olyan életérzést megragadni és megszólaltatni, ami sokak számára ismerős lehet. Puss Tamás, a zenakar frontembere azért annyit elmondott, hogy ez a dal is hamisítatlan Phoenix RT nóta lesz, kemény, ütős rock’n’roll.

Előbb–utóbb mindenkinek elege lesz valamiből. Szóval azt mondjuk, ha hülye a főnök, ha rád szállt a tanár, és már tényleg betelt a pohár, kapcsold ki az agyad, add át magad a rock’n’roll-nak, szállj fel a Phoenix RT járatára és gyere velünk, LÉPJÜNK LE innen!

A készülő új lemezzel kapcsolatban Lépes Feri, a banda dobosa elmondta, hogy ez most az az időszak, ami gyakorlatilag másról nem is szól, minden az új album körül forog a banda életében.

Elindítottuk az új lemez előrendelését. Előre is köszönjük mindenkinek, aki ezen a módon támogat minket.

A Piros Karikás Részletek címre hallgató új albumot 2015. december 3-án éjfélig lehet előrendelni. Három féle csomagot állítottak össze a srácok. A „Kis részlet” tartalma egy Piros Karikás Részletek digipack és egy dedikált poszter, a „Nagy részlet”-ben van szintén egy digipack, egy dedikált poszter és egy Piros Karikás Részletek póló. A „Támogatói csomag” pedig tartalmaz még ezeken kívül egy Phoenix RT családtag kártyát (belépő a lemezbemutató koncertre) kulcstartót, felvarrót és kitűzőt. Mindhárom csomagot a zenekar honlapján lehet megrendelni nagyon felhasználóbarát módon. Minden nap új érdekességek találhatók a Facebookon a Piros karikás részletek – előrendelés esemény alatt. Itt folyamatosan értesülhetünk a lemezzel kapcsolatos érdekességekről, a dalokról szövegekkel és képekkel kiegészítve.

Még egy fontos információ az új albummal kapcsolatban, amit senki ne felejtsen el: december 26-án Csallóközcsütörtökben a kultúrházban lemezbemutató koncert! – fűzte hozzá Kálmán Ákos a zenekar gitárosa.

Ahogy a fiúk üzenik: Tégy minket magadévá!