Kalózkodás szeptemberben! - Socfest

Kalózkodás szeptemberben!

Olvasási idő: 2 perc

Szeptember 27-én hatalmas bulival ünnepli a Hammer Concerts 15. évi fennállását a Barba Negra Music Clubban. Fellép a méltán híres skót zenekar, az Alestorm, de lesz még Brainstorm, Crimson Shadows és Troldhaugen is.

Alestorm_Promo_Photograph_2014Az Alestorm zenekart korábbi cikkünkben már megemlítettük, itt olvashattok részletesen róluk. Ők eredetileg Battleheart néven indultak, de miután bekerültek a Napalm Records-hoz, Alestrom-ra változtatták nevüket, mondván, hogy eredeti nevük nem illik zenei stílusukhoz. Az idén 10 éves banda az igazi skót kalózmetál lelkes úttörői, jelenleg négy EP-vel, egy live albummal és négy nagylemezzel rendelkeznek. Zenéjük többnyire folkmetál, elfogyasztása ajánlott barátok, csinos hölgyek és sok rum társaságában. A zenekar idén közösen turnézik a Brainstorm-mal, akik egy ’89-ben alakult német power metál banda. Lesz még a kanadai Crimson Shadows, ők epic metált tolnak majd az arcunkba, valamint az őrült, norvég Troldhaugen.

Hammer ConcertsEnnek fényében egy remek este elé nézünk, és ha a fellépők nem lennének elég csábítóak, a szervezők tovább fokozzák az estét. Születésnapjuk alkalmából hatalmas akciót csinálnak, hiszen a jegyedet akár 15 forintért is megveheted. Hogy mit kell tenned ezért? Hozz magaddal 15 különböző korábbi Hammer Concerts koncertjegyet, és mutasd be a  helyszínen a pénztárnál! A jegyen a Hammer Concerts / Súly Kft., mint szervező / jegykibocsátónak kell megjelennie, és fontos, hogy a sorszám legyen olvasható, látható, mert a helyszínen érvénytelenítik újra. A sorszám érvénytelenítése után a jegyeket visszaadják. Elfogadnak még Summer Rocks belépőket is, sőt, a jegyeket megnézik szívesen előre, ha elkülditek szkennelve a koncert@hammerworld.hu-ra vagy ha beviszitek a Hammer Zenebarlangba. Egyéb iránt a jegyek szeptember 1-től kaphatók:

Ne felejtsétek el, szeptember 27. Barba Negra Music Club – kalózkodjunk együtt!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/663881683692870/