Leopárdgekko szépségverseny - Socfest

Leopárdgekko szépségverseny

Olvasási idő: 2 perc

Idén novemberben is megrendezésre kerül a TerraAkva, Budapesten, a Fővárosi Művelődési Központban. A már hagyományosnak tekinthető rendezvény idén azonban egy korábban hazánkban még nem látott programmal is kedveskedik.

A szervezők első ízben rendezik meg a Leopárdgekkó szépségversenyt, ami egy lélegzetelállító élmény lesz kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hiszen gyönyörű, különböző színű, méretű és mintázatú hüllőket díjaznak majd a zsűri tagjai és a közönség is egyaránt. A 10 órától kezdődő rendezvényen már a nyitástól megtekinthetőek lesznek a leopárdgekkók, délután kettőkor pedig az eredményhirdetésen kiderül, mely állatok kapják meg a legszebbeknek járó elismerést.

Lélegzetelállító pókok, kígyók, békák, hüllők, teknősök, csigák és kétéltűek lesznek láthatóak szakszerű körülmények között, de vadászgörények, egerek, apró rágcsálók sünök és díszhalak is feltűnnek majd a börzén. Egyszóval minden olyan érdekes és ritka állat, melyeket nem mindennap lehet megcsodálni!

A TerraAkva börze azonban nem egy szokványos állattokkal foglalkozó rendezvény, a szervezők a legnagyobb hozzáértés mellett külön figyelmet szentelnek a családoknak. Éppen ezért több olyan kísérőprogramot is tartanak, melyek hozzájárulnak a helyes és biztonságos kisállattartáshoz, valamint minden lényegi információval ellátják az érdeklődőket. Lehetőség nyílik a hazai legrangosabb tenyésztőktől személyesen kérdezni, akik hosszú évek tapasztalatait tudják megosztani, továbbá páratlan előadásokkal is készülnek. A hüllőgyógyászatról Dr. Sós Endre ad elő tizenegy órától, majd a régimódi akvarisztika témájában Dezse Tibor tart prezentációt fél háromtól.

Egy biztos, aki ellátogat november 19-én a TEMI Fővárosi Művelődési Házba, életre szóló élményben részesül, az állatvilág fantasztikus csodái között!