Magyar rap és ragga a Parkban - Socfest

Magyar rap és ragga a Parkban

Olvasási idő: 2 perc

Május 8-án a Budapest Parkban fellép Copy Con és Sub Bass Monster. A két művész nem először áll majd egy színpadon, aki eljön, már most elkönyvelhet magának egy fergeteges estét.

Sub Bass MonsterA két magyar formáról már biztos mindenki hallott, nem hiszem, hogy lenne olyan ember, aki nem ismeri pár nótájukat. Máté Szabi, alias Sub Bass Monster ’99 óta magyaráz mindenkinek, szoros barátságot ápol az Animal Cannibals-el, akik segítették karrierje elindulásában. A gyulafirátóti srácnak van 5 nagylemeze, legelső korongja, a Félre az útból platinalemezes, a második, vagyis a Tovább is van, mondjam még, aranylemez. Nagy slágerek a Nincs nő, nincs sírás, 4 ütem, Gyulafirátót és még sorolhatnánk.

Copy ConPintér Gábor, közismertebb nevén Copy Con Szolnok városában látta meg a napvilágot. Aki kicsit is jártas, vagy csak úgy belekeveredik a magyarországi reggae, ragga és underground zenei életbe, biztos találkozik a munkásságával. Szövegvilága egyedi és őszinte, a ragga prozódiájának, ritmusának sajátosságait pontosan betartva alkotja dalait. A dalszerzés mellett folyamatosan rajzol és fest, képeinek felhasználásával készült az Irónia című lemezének borítója is.

Van még kérdés? Május 8-án irány a Budapest Park, bulizz velünk együtt! Jegyedet péntek éjfélig még 25% kedvezménnyel tudod megváltani. Facebook esemény ezen a linken.