Márciusi bulik betöltve a Barba Negrában - Socfest

Márciusi bulik betöltve a Barba Negrában

Olvasási idő: 3 perc

Új ízek, új dallamok, új lemezek, születésnapi, nőnapi és szezonkezdő koncertek egész hada vár ránk márciusban a Barba Negra Music Club-ban. A kínálatban olyan zenekarok szerepelnek, mint a közönség kedvenc Magna Cum Laude, a jampi-szíveket meghódító Fenyő Miklós, a legújabb albumával egyből platina fokozatra kapcsolt Bëlga, az ország legpunkosabb zenekarai a Junkies és az Auróra, a rap fenegyerekei a Ganxsta Zolee és a Kartel, vagy a Bódottá című koronggal nagyot dobbantó Honeybeast. Platina Disco vagy hangos punkos rock and roll táncház? Szezonkezdő bulik vagy születésnapi koncert? A döntés csak rajtunk áll, a koncertek betöltve, találkozzunk márciusban is a Barba Negrában!

Magna Cum Laude szezonstart

Mező Misiéket már senkinek nem kell bemutatnunk, hiszen kis hazánk közönség kedvenc zenekaráról van szó, amely számos sláger, és szakmai díj büszke tulajdonosa, koncertjeiken rendre telt ház előtt játszanak. A banda tagjai Thaiföld és Tokió után, feltöltődve, felfrissülve érkeznek a Barba Negra Music Club-ba, hogy teljes erőbedobással, egy fergeteges hangulatú koncerttel kezdjék meg a szezont. Tájról-tájra című dalukban arról énekelnek, hogy ne akarjunk elmenekülni, ne menjünk máshová, éljünk ott, ahová születtünk – és ha már élünk, akkor éljünk vidáman és találkozzunk március 4-én, hol másutt, mint otthonunkban, a Barba Negrában. Jegyvásárlás: http://musicclub.barbanegra.hu/magna_cum_laude_20160304

 Platina Disco a Bëlgaval

Tavaly november végén jelent meg a Bëlga legújabb albuma a Disco!, amely rövid idő alatt platinalemez lett, az Egyszer fent című dal a rajongók mellett a rádiós slágerlistákat is meghódította. Nem csoda, hiszen a korongon a 80-as éveket megidéző disco, a drum and bass és dubstep stílus 21. századi keverékét találjuk. A srácok a platina-hírt méltó módon egy óriási bulival kívánják megünnepelni március 5-én a Barba Negra Music Club-ban, a tőlük várható nagy show-műsorral készülnek. Lesz Dárenbész, Rendőrfunky, Babstep, hamisítatlan bëlgás szövegek, laza és pörgős ritmusok és sok-sok tánc!

Ahogy lemegy a nap, úgy jön fel a buli a jeles estén a Barba Negrában, lesz Wahorn András, lesznek csajok és lesz Titusz is – ígérik a srácok. Buli után pedig jöhet az After…

Jegyvásárlás: http://musicclub.barbanegra.hu/belga_20160305

Hangos Punkos Rakkendroll Táncház

A magyar punk/rock szcéna kiválóságai, a Junkies és az Auróra, a Bang Bang-gel karöltve egy közös budapesti bulira, egy hangos, punkos, rock and roll táncházra hívják rajongóikat. A Junkies jelenleg is új dalokon dolgozik, amelyek közül egyet pont a napokban rögzítettek, ‘Írj egy dalt’ címmel, amelyhez hamarosan videoklipet is forgatnak a srácok. Élőben először pedig március 11-én, a Barba Negra Music Club-ban, az idei első budapesti fellépésünkön lesz hallható. Félelem és reszketés Budapesten, kissé nagyon durva buli? – hát igen, elég komoly punk-rock őrületre számíthatunk mindhárom bandától. Tehát torkokat köszörülni, hangszálakat, végtagokat bemelegíteni és sorakozó március 11-én a Barba Negrában!

Jegyárak: március 7-ig 1 500 Ft, március 8-tól 2 000 Ft, jegyvásárlás ezen a linken.

Fenyő Miklós születésnap

Majdnem kerek évfordulón, a 69.születésnapján köszönthetjük együtt Fenyő Miklóst március 12-én a Barba Negra Music Club-ban! Bármennyi gyertya is égjen az egykori Hungária együttest megalapító zenész tortáján, a jampi-szív és a rock and roll garanciát jelent számára az örökifjúságra. Gondoljunk csak bele, hogy hány generáció tagjai ragadtak már partvist Limbó-lázban égve lagzikon, bálokon és házibulikban, és ki mindenki súgott össze a Csókkirályok háta mögött, vagy épp csavarta fel a szőnyeget, hogy legyen hely twistelni és rockizni. A rajongók legnagyobb örömére, március 12-én Fenyő Miklós egy hamisítatlan születésnapi koncerttel ajándékoz meg minket.

Jegyárak: elővételben 3 400 Ft, helyszínen: 3 900 Ft.

Bódottá tesz a Honeybeast

Képmutatástól megtisztított érzelmek és húsba maró emberi igazságok, könnyen befogadható dallamok és a végletekig kidolgozott hangszerelés.” – Így jellemezik a Honeybeast legújabb albumát, a Bódottá-t, amely „tökéletes művészi megformázása annak az emberi drámának, amelyben így vagy úgy mindannyian érdekeltek vagyunk.

Március 13-án a Barba Negra Music Club-ban tartja az idei első budapesti koncertjét a Honeybeast, rajongóikat a régi kedvencek mellett természetesen az új lemez dalaival várják, hogy együtt, egy estén ’Bódottá tegyenek’. A csapat ígéri, hogy a „Hetes” című számukat, amely közben már rádiós sláger is lett, egészen biztosan hallhatjuk majd tőlük a koncerten. Téged mi tesz ’Bódottá’? Minket egy Honeybeast koncert, ha téged is, akkor találkozzunk március 13-án, a Barba Negrában!

Jegyárak: március 7-ig: 1 990 Ft, március8-tól: 2 490 Ft, jegyvásárlás ezen a linken.

Hölgyek és Zoltánok

Egy nap, amikor kifejezhetjük a gyengébbik nem iránt érzett szeretetünk, hálánk, odaadásunk – attól függően ki hogyan érez – egy nap, ami a nőkről szól és persze az aznap ünneplő Zoltánokról – idén e jeles napot dupla dózisban adagolhatjuk magunknak, hiszen március 8-a mellett március 14-én egy óriási bulival fejelhetjük meg az ünnepet a Barba Negra Music Club-ban. A klub színpadára érkezik a Ganxsta Zolee és a Kartel és meghívott vendégeik, köztük MC Colombo (Brains) is, hogy együtt, a tőlük megszokott hajnalig tartó ereszd el a hajam bulival ünnepeljenek. Vendégük a HolyChicks és a Phoenix Rt lesz. A srácok üzenik, hogy mindenki hozzon magával még egy nőt vagy Zoltánt és találkozunk március 14-én a Barba Negrában!

Jegyárak: március 7-ig: 1 800 Ft, március 8-tól: 2 300 Ft, jegyvásárlás ezen a linken.