Minden, ami sör - Socfest

Minden, ami sör

Olvasási idő: < 1 perc

Örömmel tudatjuk, hogy a nagy sikerre való tekintettel idén jön a második Kraft Sörfesztivál! A Főzdepark kitárja kapuit, és három napon át várja a vendégeket jobbnál jobb sörökkel, street foodokkal és mindenféle izgalmas programokkal!

Ragadd meg az alkalmat, és nyerj betekintést a sörkészítés rejtelmeibe május 19-től 21-ig! A Főzdepark négy főzdéjében összesen kilenc turnus fog indulni, valamint mind a nyolc Kraft sörfőzde egy-egy sörfőzője, vagy munkatársa szakmai előadást tart a fesztivál ideje alatt. Számtalan új sör itt fog debütálni, ráadásul idén két spanyol résztvevőt is meghívtak, méghozzá a Cerveses La Pirata-t és az EDGE Brewing Co.-t Barcelonából. De ott lesznek azok a gerillák is, akiknek a Kraft sörfőzdék valamelyikében készült a sörük. Ha pedig a gyomrodat is megtöltenéd, a Zing Burger, a PolaPola, a Krak’n Town és a Waffel Land csillapítja éhségedet.

Na de hogyan jutsz el erre a remek fesztiválra? Például ingyenes, 50 fős buszjárattal, mely a Blaha Lujza térről, a Corvin Áruház előtti parkolóból fog indulni. Minden fontos információt, a napi és óránkénti programleírást valamint a menetrendet megtaláljátok a facebook eseménynél. A rendezvény ingyenes, sörre fel!