Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Tribe_Widget_Builder_Display has a deprecated constructor in /var/www/socfest.hu/wp-content/plugins/widget-builder/classes/custom-widget-display.php on line 19

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /var/www/socfest.hu/wp-content/themes/socfest2013/inc/rss.php on line 23
Nevezd be a gyereked gasztro-bátorságpróbára! - Socfest Nevezd be a gyereked gasztro-bátorságpróbára! - Socfest

Nevezd be a gyereked gasztro-bátorságpróbára!

Olvasási idő: < 1 perc

Kézműves programok, kvízjáték és ügyességi vetélkedő, melyekben kivétel nélkül megjelenik a gasztronómia: február 24-26 között a gyerekekre is gondolnak a Food Truck Rally-n! A családok a fenntarthatóság jegyében fűszernövényeket is ültethetnek, a legmerészebb lurkókat pedig egy gasztronómiai bátorságpróba várja.

Folyamatos programokkal várják a gyerekeket is a legismertebb hazai food truck-ok kiállításán, a Food Truck Rally-n. A legkisebbek kakaóvajjal készíthetnek kézlenyomatot, a játékba az egész család apraja-nagyja beszállhat.

A zöldülés és a műanyagmentes fesztivál jegyében a lurkók közelebbről is megismerhetik a rendezvényen használt lebomló eszközöket. Az újrahasznosítható poharakba fűszernövényeket is lehet majd ültetni, amiknek a rendezvény után is gondját viselhetik a családok.

Rafinált kérdezz-felelek és kvízjáték várja a nagyobbakat, akik már sokat tudnak az ételekről és az egészséges táplálkozás fontosságáról. A merészebbeket ételekkel kapcsolatos bátorságpróba várja, de lesz ügyességi vetélkedő és sütés-főzés, spájzolás is. A jó hangulatról a Hahó együttes gondoskodik.