Kolbász, kürtőskalács és művészfilmek - Socfest

Kolbász, kürtőskalács és művészfilmek

Olvasási idő: < 1 perc

Itt a hétvége! Irány szórakozni! Vagy egy kulináris gasztróélményre vagy művészfilmekre vágysz? Esetleg tánc és kirívó koncepciójú vetítés érdekel? Minden lesz, mi szem-szájnak ingere

Rengeteg program a térképes keresőben is!

Léar 2

Korabeli szexfilmek némán, modern zene hangosan

Disznótoros Kolbászfesztivál

2017. október 13-15-ig kerül negyedik alkalommal megrendezésre a budapesti kolbászfesztivál a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Disznóvágás bemutatók és óriási kolbászvásár, családi programok, folklór műsorok, nosztalgia és mulatós zenei előadások várják a látogatókat. A tìz hektáros területen rengeteg program és neves fellépők szórakoztatják a közönséget három napon át.

Kürtőskalács Fesztivál

Immár 5 éve, hogy a Kürtőskalács Fesztivál tervezésében két dolgot tartunk szem előtt: hogy minőségi, együtt–töltős családi programok kíséretében a hagyományos parázson sült kürtőskalács csodavilágába kalauzoljuk az érdeklődőket.

A kürtőskalács-készítő házikókban a hagyományos és már ismert különleges ízesítések, a különböző méretű és más-más módon elkészített kürtőskalácsok mellett készítünk rendhagyó kürtőskalácsokat az ételintolleranciával élők számára, valamint a kísérletező kedvűeknek kürtőskalácsból készült desszert különlegességeket is kóstolhattok.

2. Európai Art Mozi Nap

Az Art Mozik Nemzetközi Szövetsége (CICAE) és az Europa Cinemas második alkalommal rendezi meg az Európai Art Mozi Napot. Az európai film sokféleségét és a művészmozi, mint kulturális tér fontosságát népszerűsíteni hivatott nemzetközi eseményhez 34 ország több mint 1000 művészmozija csatlakozott, köztük az Art Mozi Egyesület tagságából 26 magyarországi művészmozi is. Ezen a napon a résztvevő mozik Európa-szerte változatos filmes programokkal várják a közönséget.

Világnapok

Szintén vasárnap van a Madármegfigyelés világnapja és az Ölelés világnapja is. Ez utóbbival kapcsolatban ingyen ölelést lehet adni és kapni 15 és 17 óra közt a Nyugati téren.

Kérsz még?

Ha nem volt elég, nézd meg a térképes keresőnket, és válogass kedvedre!