Hétvégi programok

Olvasási idő: 1 perc

A hétvége ugyan most nagyon rövid, de azért lesz mivel eltölteni azt. Kalandra fel!

KHJ, Óriásplakát – Lemezbemutató

Kardos Horváth János újra nekifut az Óriásplakát című lemezének a bemutatásának. Az esemény a Hunniában, 1000 Forintért látogatható.

De ha már Janó, ne feledkezzünk meg a gyerekzenekaráról, Hahó Együttesről sem. Vasárnap 11-től adnak koncertet az Akváriumban, a TAvasz Terasz nevű rendezvénysorozat utolsó eseménye.

Budapest Art Week

A Budapest Art Week az ország egyetlen olyan képzőművészeti eseménysorozata, mely galériákat, múzeumokat és kiállítótereket fog össze. Hat napon át közel nyolcvan kiállítással és azokhoz kötődő programokkal, hatvannál is több helyszínen várjuk a művészetek kedvelőit.

25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál

A negyedszázados rendezvény idei díszvendége: Daniel Kehlmann és Szerbia. Részletek és letölthető programfüzet elérhető a fesztivál honlapján: www.bookfestival.hu.

Ha kíváncsi vagy, hogy mire lehet számítani, olvasd el a tavalyi eseményről szóló beszámolónkat!

A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál hangulata

I Bike Budapest

A felvonulás örömtekerés a város legszebb részein, egyben demonstráció a belváros forgalomcsillapításáért, a rakpartok és a hidak bringázhatóbbá tételéért, a Városligetben pedig az Olof Palme sétány megmentéséért.

IV. Corvin Sörfesztivál

Immáron negyedik éve kerül megrendezésre a Serfőző rendezvények szezonnyitó sörfesztiválja, Budapest egyik üde színfoltjának számító Corvin Sétányon. Az eddigi évek tapasztalatai azt mutatták, hogy nektek négy nap nem elég a sörfesztiválozáshoz, így idén úgy döntöttünk öt naposra szervezzük szezonnyitó sörös ünnepünket. Több nap, több sör, sok sör, jó idő, hangulat a köbön. Jó mi?

Föld napja

Vasárnap lesz a Föld napja, amin szintén rengeteg program lesz.