Programok a hideg tavaszi hétvégére

Bár a tavasz picit várat még magára, van itt néhány kellemes esemény, amit érdemes lehet megtekinteni. Hideg ide vagy oda.

A program fejlesztés alatt áll! Szívesen veszünk minden ötletet.

Léar 3.

Március 23-án újra megrendezik hazánk – túlzás nélkül – talán legkülönösebb buliját. Már két alkalommal csodálkozhatott rá a 20. század elején készített pornófilmekre elektronikus zene mellett, aki ellátogatott a Léar nevű eseményekre. A helyszín ezúttal a Typo bár lesz, a koncepció viszont változatlan. Azaz, a világtörténelem első vászonra vitt szexjeleneteire csodálkozhatunk (élvezkedhetünk?), miközben DJ-k felváltja tolják a különböző elektronikus zenei stílusokat.

Interspar Disco – Random Party vol.1

Ha egy apró konkurencia szagot éreznénk a levegőben, akkor talán nem tévedünk nagyot ennek a bulinak a képe láttán.

Este “újra” átjárja a Kuplungot a retró hangulat és megmutathatjuk a mai fiataloknak, hogyan buliztunk a ’90-es 2000-es években az akkori nagy slágerekre!

Nemzetközi Automobil és Tuning Show

A rendezvény gerincét idén is a színes és színvonalas nemzetközi felhozatal alkotja, a minőségi tuning világától kezdve a ritka koncepciókon és importőri bemutatókon át a legújabb sport-, luxus-, vagy versenymodellekig. Az AMTS 2018-ban is többet és színesebb élményeket nyújt majd elődeinél. A több, mint egy évtizedes fennállása során a határainkon túl is jelentős hírnévre szert tett rendezvényre hatalmas az érdeklődés, így komoly nemzetközi látnivalókban biztosan nem lesz hiány.

Észt filmnapok a Művész moziban

Az immár 11. alkalommal megrendezésre kerülő észt összművészeti fesztivál filmes programja idén is ízelítőt ad a kis északi ország elmúlt évi terméséből. A vetítések sora március 23-án egy elsőfilmes alkotással indul, melynek nemzetközi premierje a Karlovy Vary fesztiválon volt.

A március 23-i nyitó vetítés ingyenes, azonban csak a Művész mozi jegypénztárban megváltott helyjeggyel látogatható.

Az Öregördög, a Pestis és hazajáró lelkek a filmvásznon

Garami Funky Staff Feat. Nika

Garami Gábor közismert rádióst, műsorvezetőt senkinek sem kell bemutatnunk. Garami Funky Staff produkcióval az előadó régi nagy álma vált valóra, hiszen a 70-es, 80-as, 90-es évek funky, disco és soul slágerei csendülnek fel. Youtube

Veres Mónikát, avagy Nikát számtalan produkcióból ismerheti a nagyérdemű, hiszen a lányt az 1990-es évek végén is hallhattuk énekelni, aminek meg is lett az eredménye, hiszen 2001-ben eMeRTon díjat kapott. Azóta  bizonyított a Megasztár tehetségkutatójában, döntőse volt a 2012-es Eurovíziós Dalválasztó műsorban, illetve szerencsét próbált a The Voice tehetségkutatóban is. Ez már több Száz felvonás

PartYssimo

A 2010 tavaszán alakult PartYssimo egy igazi zenei ősrobbanás, ahol hosszú évek óta színpadon és stúdiókban bizonyító, vérprofi zenészek és énekesek állják meg helyüket. A csapat élménydús esték keretein belül szórakoztatja az esküvők, céges rendezvények, egyetemi-főiskolai bálok, klubbulik részvevőit. A berekedt torkokra, tánctól fájó lábakra felkészülni ér! Ízelítő

Perfect Pill & Alone In The Moon lemezbemutató

Dupla lemezbemutató koncert lesz ez az este. A Perfect Pill és az Alone in the Moon legújabb lemezét hozza el A TRIP Hajóra, Budapest legújabb vízen úszó koncerthelyszínére, vendégük pedig a hazai színtér egyik legfrissebb progresszív metál zenekara, a Stabbed lesz.

A Perfect Pill hatóanyaga a dallamos rockzene, amelyet grunge és progresszív elemek tesznek még összetettebbé.  Az Alone in the Moon 2015 nyarán tűnt fel a budapesti zenei színtéren Collection of Great Generational Anthems c. debüt albumával.  A 2018 márciusában megjelenő Ruin Pop c . nagylemez egy pszichedelikus punk óda az önpusztító budapesti éjszaka szereplőihez, az élményekre éhes friss egyetemistától a talponállók világmegváltó gondolatokkal és reménytelen sorsokkal teli világáig.

Freeborn Brothers és Deadly Mantis

A The Freeborn Brothers egy öt fős lengyel folkzenekar Rzeszow-ból. Élőben nem csak zenei előadásra számíthatunk, hanem egy magával ragadó őrült színházi- és egy furcsa cirkuszi előadásra. Minden előadás más és más, így még akkor is érdemes elmenni, ha már láttad őket…

Deadly Mantis zenekar a Spacetaxi utódzenekarának tekinthető abban az értelemben, hogy a tagok közül hárman úgy gondolták hogy együtt maradnak és új dalokat írnak, valamint a régiek közül néhányat újraértelmeznek, ám ezúttal egy sokkal lendületesebb és energikusabb kivitelben. Ehhez megtalálták a megfelelő ordibátort, Szabó Tamást, aki civilben mi más lenne, mint ovóbácsi.

Romkocsmatúra

Ha szívesen jársz romkocsmákba és ismerkedsz külföldiekkel akkor ez a program Neked van kitalálva. Az esemény során 4 romkocsmát keres fel az érdeklődő banda, minden helyen egy ajándék shotot kapsz és természetesen megkímélnek a sorbanállástól is. Mi már kipróbáltuk, megéri befizetni egy körre.

Az eseményt kb. minden este megrendezik.

Koncertek, bulik, amik tetszenek