Szerelem, esketés, Rómeó Vérzik - Socfest

Szerelem, esketés, Rómeó Vérzik

Olvasási idő: < 1 perc

Az év első koncertjére az immáron 20 éves Rómeó Vérzik zenekar különlegességgel készül: nem megszokott előzenekaruk mellett betársul melléjük az az extra, hogy Valentin nap alkalmából esketnek!

Rómeó VérzikA Rómeó Vérzik alakulásáról és munkásságáról ebben a cikkben olvashattok. A felvidéki zenekarral már többször  buliztunk együtt, például 2013-ban a RockBeach-en, 2014-ben a RockPart-on, majd Ekecsen és a Barba Negrában is, a Depresszióval karöltve. A jó hangulat biztosított tehát, hiszen a fiúk fergeteges bulikat csapnak, szeretik a közönséget, és persze mi is őket. A zenekar idén ünnepli 20. születésnapját, a jubileumi év legelső koncertjét Valentin napon adják, a budapesti Club 202-ben. Speciális vendégeik a somorjai Csalló Népi zenekar és a Csalló Néptáncegyüttes táncosai. Érdekesség, hogy ezen a különleges estén a zenekar összeadja a legbátrabb párokat.

Ha van kedved és merszed, hozd el barátodat, barátnődet, és keljetek össze a zenekar és a “násznép” színe előtt. Mi visszük a papot, a fényképészt, na meg adjuk a talpalávalót. Játszd el életed egyik legnagyobb napját a Rómeó Vérzik felejthetetlen buliján!

A jegyár elővételben 1.700 Ft., amelyet a Club 202-ben, valamint a Ticketportál-on lehet megrendelni, sőt a Hometicket segítségével jegyedet akár otthon is kinyomtathatod magadnak, mert a helyszínen 2.000 Forintba kerül. Vad éjszaka, szerelem, Rómeó és Júlia!