Tüzes nyári esték a Barba Negrában - Socfest

Tüzes nyári esték a Barba Negrában

Olvasási idő: 4 perc

Július végéhez közeledve a Barba Negra Track, a fővárosi klubélet meghatározó színtere tüzes nyári estéket ígér. Színes zenei felhozatalában a könnyed pop stílustól, a klasszikus rock himnuszain át egészen a keményebb akkordokkal tűzdelt csemegékig mindenki megtalálja majd a saját stílusához passzoló koncertet. Sőt, maradandó élményekre készülhetünk, a látványos show-kkal és az elemi erőkkel felénk áradó hanghatásoknak köszönhetően. Ismerős és új dallamok egyaránt kavarognak majd az éjszakában és boldogságtól megrészegült elménkben.

De nézzük melyik bandák fognak a Track színpadára lépni még ebben a hónapban. Július 21-én Bódottá tesz minket a Honeybeast. Vendégzenészekkel, fúvóssal és perkással kiegészülve érkezik a zenekar, amely erre az alkalomra megújítja repertoárját, a jól ismert slágereket ezúttal egy kicsit másképpen hallhatjuk majd. Az estére látványos vizuállal is készülnek. Tarján Zsófi, énekesnő kivetített festményei mellett a Bódottá klipben szereplő színes lufik is majd előkerülnek.

Useme

Július 22-én első nagy szabadtéri és egyben egyetlen nyári budapesti koncertjét adja a Useme. A banda frissességével, lendületével új színt hozott a hazai zenei életbe, a tavalyi debütálás óta a csapat összekovácsolódott és számos fesztiválfellépést tudhat a háta mögött. Termékenységüket jelzi, hogy a télen megjelent Világvevő lemez óta már új felvétellel (Rég nem látsz jól) is jelentkeztek. A koncerten az új dal mellett eljátsszák a teljes albumot, köztük a Felhővitorlást is, amelyet ha eddig nem, de azután bizton felvehetünk majd a slágerlistánkra.

Karthago

Érkezik az a bizonyos elefánt, ami évtizedek óta meghatározó óriása a magyar rockzenének. Július 23-án a Karthago koncertjén a klasszikus rock-szólamoké lesz a főszerep. Fantasztikus dallamok, mondanivaló, többszólamú vokálok, kihagyhatatlan élmény vár ránk!

Az est vendége a Hot Beaver lesz, akik már tavaly is bizonyították, hogy “Apáink útján” érdemes élni az életet. Első lemezük októberben lát napvilágot, melyet ezt követően egy 31 napos turné keretein belül mutatnak be Európa szerte.

Misery Index

Július 26-án érkezik a Barba Negrába Baltimore város nehézsúlyú death / grind bajnokai, vagyis a Misery Index. A két éve megjelent The Killing Gods lemez kapcsán lenyomott turné után most ismét Európába érkeznek egy újabb körre, a Rákóczi Híd lábához, a Track színpadára. Az ötlemezes súly brigád bulijára érdemes testben és lélekben is felkészülni, hiszen hallójáratainkat nem kímélve ezerrel tolják a srácok. Valljuk meg őszintén, egy igazán kemény estének nézünk elébe, de már alig várjuk.

Black Out_Csordás Robi

Július 27-én a Black-Out hangszeres zenészei és Csordás Robi énekes közös gyermeke, a 2008-as SZÍV DIKTÁL albumot hallhatjátok majd hangos, zúzós formában a Barba Negra Track-ben. Klasszikus Black-out szerzemények fognak felcsendülni egy fantasztikus trió tolmácsolásában. Élni vagy félni? Mi az elsőt választjuk és a Szív diktál koncertet július utolsó szerda estéjén.

Sing Sing

Ünnepeljük együtt életfogytig a rock and rollt, azaz találkozzunk július 28-án a Trackben, ahol őrületes Sing Sing koncert vár reánk, sztárvendégekkel és megannyi meglepetéssel. Hogy kik lesznek ott velünk? Deák Bill Gyula, Boros Csaba (Republic), Szigeti Ferenc (Karthago) – a fergeteges hangulat garantált. A hab az 5 éves Barba Negra szülinapi tortáján pedig, hogy erre az estére 18:00 és 19:00 óra között ingyenesen léphetünk be, így érdemes lesz időben érkezni.

Fábián juli &Zoohacker

Július 29-én a pop zene kiválóságai, az elektroakusztikus formáció, Fábián Juli & Zoohacker is a tiszteletét teszi a Trackben. Dallamaik, előadásmódjuk egyediségét, különlegességét az adja, hogy a régi zenei stílusok mellett szinte az összes modern irányzat teret kap, a klasszikusabb műfajokat ötvözik a 21. századi elektronikus hangszereléssel, és persze Fábián Juli varázslatos hangjával.

Depresszió

De a koncert kínálat itt még nem ér véget, hiszen egy forró szombat este még hátravan. Júliust méltó módon búcsúztatva óriási bulira készülhetünk július 30-án, hiszen egy estén, egy színpadon lép majd színpadra a Depresszió zenekar és a Fish!! Ez lesz az az este, amelybe minden belefér, sőt, még meglepetésekkel is készülnek a srácok, hajnalig tartó tombolásra készüljünk!

Barba Negra, 12 hónap zene!