Ultimate Combat - Socfest

Ultimate Combat

Olvasási idő: < 1 perc

Hosszú szervezői múltra visszatekintő csapatok fogtak össze, hogy összehozzanak egy olyan rendezvényt, ahol motor- és autóépítők, profi tetoválók és szebbnél-szebb lányok mutatják be „szaktudásukat”.

ultimate_combatOktóber 19-én szombaton a Lurdy Ház ad otthont az Ultimate Combat-nak. Délelőtt 11 órától este 11-ig változatos programokkal várnak minden érdeklődőt. Lesz épített motorok versenye, Babes & Bikes szépség- és persze tetoválóverseny is. Minden kiállított járműről, minden elkészült tetoválásról és minden szépségversenyre benevezett hölgyről a kilátogató közönség dönt, hogy ki nyeri ezekben a kategóriákban az Ultimate Combat-díjat.

Koncertek is lesznek, fellépnek a rockabilly ördögei, vagyis a Mystery Gang, a fergeteges Fish! és az Ozone Mama is tiszteletét teszi akusztikus kivitelben. A technikai részt (motor-autó) a Wild Motoros Magazin csapata állítja össze. A tetoválással kapcsolatos részt a Crime Ink Team, a Budapest Tattoo Convention szervezője vállalta. A zenei felhozatal a RCKLT Programajánló Magazin szervezése.
Jegyárak elővételben (október 16-ig) 2000 Ft, a helyszínen pedig 2500 Ft. Tetoválás, motorok, lányok, zene – egy igazi ULTIMATE show, ahol mindent megtalálsz! Gyere el Te is október 19-én a Lurdy Házba, és tölts el egy felejthetetlen napot!

További információk az esemény hivatalos facebook oldalán!