Korlátlan sörkóstolás a VI. Indoor Sörfesztiválon! - Socfest

Korlátlan sörkóstolás a VI. Indoor Sörfesztiválon!

Olvasási idő: 2 perc

Február 18-án megnyitják a sörcsapokat az Inter Continentalban és csak másnap este zárják el, addig pedig korlátlanul kóstolhatjuk habos kedvencünket az egyetlen hazai téli sörfiesztán, a VI. Indoor Sörfesztiválon.

Kis- és nagyüzemi sörkülönlegességek, a hazai nedűk mellett cseh, német, angol, ír és belga seritalok sorakoznak Magyarország egyetlen téli sörfesztiválján, ahol a belépő ellenében korlátlanul – de azért mértékkel – kóstolhatjuk kedvenc italunkat – mondják az Indoor Sörfesztivál szervezői, akik immár 6. alkalommal bizonyítják,  hogy nem csak nyáron csúszik jóízűen a sör.

A nem apadó sörfolyam mellett kultúrtörténeti és gasztronómiai élmények is csalogatják a látogatókat, nem beszélve arról, hogy elkalandozhatunk a whiskey-k és pálinkák ízmezejében is.

Hagyományosan az Indoor Sörfesztiválon lesznek előadások a sörkultúra, – javarészt – hazai világáról, kiegészítve sörivó versenyekkel és az elbeszélésekhez kapcsolódó sörkóstolással. A kulináris kalandok idén is sörgasztronómia élményeket is nyújtanak: mindkét nap, a sörvacsorák keretében, különleges ételekhez párosítanak habos nedűket. Azokat pedig, akik mélyebben beleásnák magukat a sörmesterség útvesztőibe, mesterkurzus is várja a fesztiválon.

A sörfesztiválra a jegyek, elővételben 7.900 Ft-ba, a helyszínen 9.990 forintba kerülnek. A  sörvacsora – sörsorral –  17.990 forint, amely magában foglalja a fesztiválbelépőt is. A fesztiválra belépők kóstolópoharat kapnak, amit távozáskor egy logózott korsóra cserélhetnek.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/579226266515884