Balaton Sound: A zajok eredete II. - Socfest

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/socfest.hu/wp-content/themes/socfest2013/single.php on line 64

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/socfest.hu/wp-content/themes/socfest2013/single.php on line 132

Balaton Sound: A zajok eredete II.

Olvasási idő: < 1 perc

Elfogytak a Sound bérletek! Két napja jelentették be a szervezők, hogy már csak 1000 db hetijegy vásárolható, de 48 óra alatt ezeket is megvették. Az érdeklődés a tetőfokára hág. Ám aki azt hiszi, hogy a Balaton Sound kizárólag a négynegyedes zenét kedvelők fesztiválja, az nagyon téved. A DNB, a dubstep, a jungle vagy a breakbeat szerelmeseinek sem kell csalódniuk, cikkünkből az is kiderül, hogy miért.

A tört ütemek kedvelői is megkapják a dobhártya-kényeztetést, például Friction révén, aki a drum’n’bass kultúra sokoldalú úttörője, munkásságát a legrangosabb díjakkal ismerte el a szakma. A 2011-es Drum & Bass Arena Awards-on a műfaj halhatatlanjainak panteonjába be is választották.

 

A Modestep zsigereket szaggató, dobbal és gitárral bivalyerősre gyúrt zúzós dubstepjére geometriai formákba rendeződik a közönség a küzdőtéren. Bombasztikus színpadi jelenlétük egyetlen elektronikára fogékony receptorunknak sem hagy egy nyugodt másodpercet sem. A 2010 óta aktív, bemutatkozó albumukat nemrég megjelentető londoni kvartett előkelő helyet foglal el a brit slágerlistákon. Reméljük, a ti szíveteket is bedarálják!