színpad

Elindult a visszaszámlálás!

A program már hónapok óta kész, most pedig már csak a napokat számoljuk vissza a fesztiválig, hiszen az utolsó hónapba léptünk.


2018. június 11 Rockmaraton | 2018

Két hónap múlva találkozunk!

Alestorm,️ Cannibal Corpse, Iced Earth, Overkill️, Powerwolf️, The 69 Eyes, Sick Of It All,️ Madball, Orden Ogan,️ Tiamat️, Brujeria,️ Carpathian Forest,️ Crowbar,️ The Toy Dolls,️ GBH,️ Thy Art Is Murder, ️Tormentor, Infected Rain, ️Dr. Living Dead,️ Arkona, Asphyx, Spasm – és ez csak a nemzetközi lineup, természetesen a kedvenc hazai metal bandáid is zúznak majd a színpadokon!


2018. május 10 Rockmaraton | 2018

You know how I feel

A zongorista arca fájdalmasan megrándult néha, a bőgős is szinte együtt sírt a hangszerével, a szaxis csak nézte őket bánatos tekintettel, a dobos meg a cineket simogatta az ütőkkel, és nem nézett rám. A nézők már nem is léteztek számukra, csak ők négyen és a zene.


2016. január 31 Novella

Parno Graszt és Szalóki Ági: először együtt

Igazi zenei csemegével lehetünk gazdagabbak április 2-án a MOMKult falai között, hiszen úgy pezsdít majd táncra minket a Parno Graszt autentikus, roma zenei hangzása, ahogy még soha.


2015. március 27 Koncert, Kultúra

Szülinap-dömping a VOLT nyitónapján

Idén is egy nappal korábban, már június 30-án megnyitja kapuit a Telekom VOLT Fesztivál, ahol öt színpadnál várja program a látogatókat. Több zenekar is kerek évfordulóval érkezik.


2015. március 16 VOLT | 2015

1 éves az Akvárium

Budapest legnagyobb klubja – az ünnep jegyében – a következő hetekben több világsztár-vendéget is felvonultat: a Parov Stelar Band, a Stereo MC’s, a De-Phazz és John Mayall is színpadra lép majd.


V. Budapest Tattoo Convention

Hétvégén a Lurdy Ház adott otthont a tetoválások, piercingek és motorok szerelmeseinek az V. Budapest Tattoo Convention rendezvény keretén belül. Belevetettük magunkat a programokba.


2015. február 16 Koncert, Motor

Guetta, Slash és Fatboy Slim is lesz a VOLT-on

A már korábban bejelentettek – Motörhead, John Newman, Rise Against és Parov Stelar – mellé felsorakozott David Guetta, Slash, a Bastille, Fatboy Slim, Wilkinson, az Ignite és a Nouvelle Vague.


2015. február 13 VOLT | 2015

Barba Negra full house

Szombat este teltházas buli volt a Barba Negrában. Majdnem kihagytam a koncertet, köszönhetően az előző esti céges karácsonyi összejövetelnek, de hát Depresszió, menni kell!


2014. december 22 Koncert

Karácsonyi koncertet ad a Brains

Jövő áprilisig már csak egyetlen koncertet ad a fővárosban Magyarország legnépszerűbb elektronikus zenei zenekara, a Brains, ez pedig december 26-án, az Akvárium Klubban lesz.


2014. december 16 Koncert