Elindult a visszaszámlálás! - Socfest

Elindult a visszaszámlálás!

Olvasási idő: 2 perc

A program már hónapok óta kész, most pedig már csak a napokat számoljuk vissza a fesztiválig, hiszen az utolsó hónapba léptünk.

Idén a Hammerworld Nagyszínpad mellett a Barba Negra kapta a második nagyszínpadunkat, az egyes sátrat pedig a Szurkolók az Állatokért csapatáról neveztük el, folytatva a tavaly elkezdett szerepvállalásunkat az állatvédelem mellett. A második (visszatérő) sátorszínpad a Metal.hu nevet kapta, ahol néhány feltörekvő bandának is lehetőséget biztosítunk. Jelenleg is dolgozunk az idei dedikálásokon – hamarosan közzétesszük, kikkel lehet idén kicsit közelebbről találkozni. A helyszíni napi videókban ezúttal két-két zenész tűnik fel – ők faggatják majd a többi fellépőt és a fesztiválozókat is.

Idén a Metal.hu készítette el a Rockmaraton hivatalos mobil applikációját – töltsétek le és a fesztivál alatt offline is megtaláltok benne minden infót (persze lesz programfüzet is).

Idén is jöhet kedvenc négylábú pajtid, ihatsz 8 féle sört, a cigidet se hagyd otthon, és minden más fontos információt megtalálsz a fesztivál hivatalos oldalán.

Az akkreditációs határidőt meghosszabbították, IDE KATTINTVA tudjátok leadni az igényeket június 15-ig, ha még nem tettétek meg.