Két hónap múlva találkozunk!

Olvasási idő: 1 perc

Alestorm,️ Cannibal Corpse, Iced Earth, Overkill️, Powerwolf️, The 69 Eyes, Sick Of It All,️ Madball, Orden Ogan,️ Tiamat️, Brujeria,️ Carpathian Forest,️ Crowbar,️ The Toy Dolls,️ GBH,️ Thy Art Is Murder, ️Tormentor, Infected Rain, ️Dr. Living Dead,️ Arkona, Asphyx, Spasm – és ez csak a nemzetközi lineup, természetesen a kedvenc hazai metal bandáid is zúznak majd a színpadokon!

Nagyon nem kell bemutatni, hogy milyen egy hét a rockparadicsomban – ha mégis, az alábbi videó ad némi ízelítőt a hamisíthatatlan Rockmaratonos hangulatból, amire számítani lehet…És ugyan a társaság nálunk mindig jó, de a zenére sem lehet panasz!

A zenei programok a teljes napi bontással elérhetőek a weboldalon. Tavalyhoz képest egy helyszínnel bővült a Rockmaraton Fesztivál – visszatért a másik sátorszínpad, ahol idén feltörekvő zenekaroknak is biztosítanak fellépési lehetőséget.

Ahogy a korábbi években, idén is minden fontos információt megtalálsz az oldalon (szállás, utazás, házirend). Idén is lesz autós kemping – a sátorozás változatlanul ingyenes, de a személyautóval vagy lakókocsival szeretnétek kempingezni, behajtási engedély váltása szükséges. Az ígéretek szerint minden Szép Kártyával tudtok már belépőt vásárolni. A napijegyek és a hétköznapi, ill. a hétvégi bérletek is elérhetőek – újdonság, hogy a hétvégi bérlet már csütörtöktől érvényes lesz! A VIP támogatói csomagból már csak pár darab maradt, érdemes májusban váltani, mert ha elfogy, utána sajnos már nem lesz a helyszínen sem belőle.

Ebben a hónapban jönnek az offprogramok (lesznek újdonságok itt is), a közönségtalálkozókat és a dedikálásokat is nagy erőkkel szervezik, friss infókért érdemes a Facebook oldalunkat követni, és természetesen mi is hírt adunk az újdonságokról.