Elsők között a Balaton Sound - Socfest

Elsők között a Balaton Sound

Olvasási idő: < 1 perc

Steve Aoki, a Justice, a Dada Life vagy a Bloody Beetroots már
biztosan jelen lesznek az idei Balaton Soundon, Zamárdiban. A
prémiumfesztivál sikere hetedik éve töretlen és kategóriájában immár az
öreg kontinens 10 legjobbja közt szerepel a European Festival
Awardson. Az év első napjaiban nyolc világsztár részvételét jelentették be a szervezők, közülük többet TI kértetek!
A japán felmenőkkel rendelkező, kaliforniai Steve Aoki ezúttal nem az arénában, hanem a Nagyszínpadon tolja majd szédületes electrohouse mixeit, méghozzá co-headlinerként.


Évek óta követeli a Balaton Sound közönsége a Justice színpadra lépését. A francia elektronika jeles képviselői, egyaránt alkotnak műfaji kötöttségektől mentes, fülbemászó, laza slágereket máskor pedig elborult, agresszív, kemény futamokkal szántják fel a küzdőteret.


A Bloody Beetroots rendszerint tízezreket őrjít meg fellépésein, miközben maszkban és eksztázisban zúznak a színpadon. Ezúttal a zamárdi nagyérdemű is megkapja a magáét

.
Sokak örömére elször lép fel a Balatonon a Dada Life, Skandinávia legbizarrabb electro house formációja. Az agyament live act-jeiről ismert páros  az elmúlt években a világ legfontosabb fesztjein fordul meg főszereplőként szerte a világon.

Ne feledjétek: hamarosan kontinensünk kilenc másik legjobb hasonló méretű fesztiváljaival együtt lép a Balaton Sound a hollandiai Gröningenben zajló European Festival Awards díjátadó gála „vörös szőnyegére”. Az eredményről és az új fellépőkről folyamatosan beszámolunk. Jegyek országszerte kaphatók.