Nyert a Balaton Sound - Socfest

Nyert a Balaton Sound

Olvasási idő: < 1 perc

A tavalyi Sziget győzelem után idén – egy másik kategóriában – a Sziget Szervezőiroda legfiatalabb zenei fesztiválja nyert a legnagyobb elismerést jelentő Festival Awards Europe megmérettetésén a „közepes méretű” fesztiválok között.

Az Európai Fesztiválszövetség által életre hívott verseny díjait 9-én késő este, a hollandiai Groningenben adták át. Két kategóriában is indult magyar fesztivál, és mindkettő bejutott a legjobb10-be. A nagy fesztiválok között versengő Sziget ezúttal nem ért el helyezést, azonban a Balaton Sound a közepes méretű fesztiválok között az első helyen végzett.

Ez a díj nagy elismerés mind a cégünknek, mind a hazai fesztiválszervezésnek, hiszen immár két rendezvényünk is kategóriája legjobbjának bizonyult Európában.” – mondta Gerendai Károly, a Sziget Szervezőiroda ügyvezetője. A díjat Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán, a Balaton Sound alapító-főszervezői vették át január 9-én Groningenben. Mint elmondták, a Balaton Sound nyújtotta prémium fesztiválélmény már az első évben nagy szakmai- és közönségsikernek bizonyult, azóta minden évben teltházas napok és egyre növekvő érdeklődés jellemzi. A helyezés az eddigi munkánk megkoronázása, amely még több fejlesztésre ösztönöz bennünket.– állítják a fiúk.

A Balaton Soundot 2013. július 11-14. között élvezhetjük újra, de addig is legyen itt egy kis
ízelítő: