Ők is fellépnek a Soundon - Socfest

Ők is fellépnek a Soundon

Olvasási idő: < 1 perc

Korábbi cikkünkben már bemutattuk a zamárdi fesztivál eddig bejelentett fellépőinek egy részét. A lista ebben az írásunkban folytatódik.
A Taxidermia című film zenéjét is író, határtalan kreativitásáról, egyedi hangvételéről és formabontó munkáiról jól ismert Amon Tobin legújabb, nagyszabású projektje, a Two
Fingers keretén belül áll színpadra  A hip-hop világához erősen kötődő, de a grime és a dubstep sötét oldalával is kapcsolatban álló rafináltan eklektikus,szuggesztív instrumentális számok jellemzik zenéjüket.

Szemtelenül fiatal és sikeres holland titán, több százezres rajongótáborral. Progresszív és electro house zenész, producer és kiadótulajdonos huszonhárom évesen tört be a legnagyobbak közé, idén pedig a DJ Mag világ legjobb DJ-it rangsoroló listájának élmezőnyébe is bekerült. Kitalálhatjátok: Hardwell is a Balaton Sound vendége lesz!


Brodinski, az egyik legígéretesebb francia DJ és producer szintén ellátogat a Soundra. Lendületes szettjei elsősorban basszusközpontú house és mozgalmas techno tételekre épülnek, de a minimal műfajokra is nyitottak.


A berlini elektronikából Dixon vendégszerepel nálunk. Az egyedi
látásmódú DJ és producer, az Innervisions kiadó alapítója szolid, finoman
eklektikus, lebegő atmoszférájú deephouse, és funky house anyagairól
ismert – mára már nemcsak hazájában.

Ne feledjétek: hamarosan kontinensünk kilenc másik legjobb hasonló méretű fesztiváljaival együtt lép a Balaton Sound a hollandiai Gröningenben zajló European Festival Awards díjátadó gála „vörös szőnyegére”. Az eredményről és az új fellépőkről folyamatosan beszámolunk. Jegyek országszerte kaphatók.