Utolsó napra is tartogatott meglepetéseket a Sound - Socfest

Utolsó napra is tartogatott meglepetéseket a Sound

Olvasási idő: 2 perc

Viharosan indult az idei Balaton Sound és viharosan is ért véget, a kettő közt pedig volt minden, amit szeretünk a Fesztiválban: csodaszép lányok, bikini, strandolás és hatalmas bulik.

A Balaton Sound utolsó napja nem kevés meglepetést tartogatott a fesztiválozóknak – a többnapi eső hatalmas sártengert hagyott hátra, ami a negyedik napon szintén csak növekedett, és még a műanyag járólapokat is elmosta. Steve Angello előadása alatt kigyulladt a színpad egy zárlat végett, és a fellépését meg kellett szakítani, amíg a technikai szakemberek mindent helyre nem hoztak. Persze Angello ügyet sem vetve a szünetre, folytatta tovább a dolgokat, és tökéletes party-hangulatot biztosított a fesztiválozóknak. Az este folyamán szintén kisebb áramszünet szakította meg a fesztivált, de semmi nem rettentette vissza sem a fellépőket, sem a fesztiválozókat. A rengeteg balszerencse ellenére többek között Azealia Banks és Armin Van Buuren is őrületes bulit csapott a MasterCard Nagyszínpadon, hogy az utolsó este egy igazi, felejthetetlen élménnyé váljon.

9d A sok emlékezetes koncert mellett némi negatívummal is szembetalálhatta magát a nagyérdemű, az utolsó nap – sok standot, bódét, chillteraszt és egy kisebb színpadot is lebontottak, vagy otthagyták nyakig sárosan és üresen. A vasárnapra elfogyott a legtöbb étel és ital, a megmaradt választék nézegetett csak ránk. Ráadásul a pénteki és a szombati teltház után meglepően kevés fesztiválozó volt bent a Sound területén. Ez valószínüleg a több napos esőzésnek köszönhető, mert az utolsó nap egy hatalmas nyárközepi viharban volt részük a balatonpartiaknak, ami percek alatt mindent szanaszét áztatott. A fesztiválozóknak mi sem kellett több, szedték a sátorfájukat, sőt, a napijegyesek is hamar ráuntak az újabb dagonyára. Reméljük, a jövőben tanulnak a szervezők a hibáikból, hiszen mindenki tudhatta előre, hogy nem a legmelegebb és legnyáriasabb idő vár ránk ezen a hosszú hétvégén.

A fesztiválozók boldogsága kellett volna, hogy legyen a fő szempont, ami többek állítása szerint a kemping és azon belül a zuhanyzó területén sem nyújtott kielégítő örömöket. Néhány vélemény szerint a fesztiválon belüli rendezés sem sikeredett olyan praktikusra, mint az elmúlt években, hiszen a tavalyitól teljesen különböző térkép átértelmezése nehezen ment a nagyérdeműnek. A tucatnyi koncerthelyszínnel sem lett volna gond, ha a Nagyszínpad és Party Aréna mellett épült volna egy-két méretesebb, fedett tér, mivel többek között a Jäger Aréna és a Telekom Terrace is csekély befogadóterületnek bizonyult. Mindenesetre az idén ismét nőtt a Balaton Sound látogatóinak száma, így ebből is látszik, hogy rossz idő ide vagy oda, Zamárdit nem lehet nem szeretni ezen a júliusi hétvégén.