Látványos és magyar - EFOTT - Socfest

Látványos és magyar – EFOTT

Olvasási idő: 2 perc

A pszichedelikus, az eurovíziós és az elektronikus: a Carbonfools, a Compact Disco és a Neo is tiszteletét teszi idén Velencén. Péterfy Bori hosszú kihagyás után cseréli vissza a cumisüveget mikrofonra. A Quimbyt többezres közönsége évek óta alig engedi le a nagyszínpadról, ismét nagy bulival készülnek, a tervek szerint a jellegzetes katartikus-quimbys hangzás mellett megújult színpadképet is hoznak magukkal, akárcsak a Vad Fruttik zenekar tagjai, akik két és fél méteres fényoszlopokkal osztoznak majd a pódiumon.

„Sunset”„Feel The Rain”„Everybody Come On”. Olyan magyar bandák nótái, amelyekre joggal lehetünk büszkék, hiszen bármelyik világhírű zenekar repertoárjában megállnák a helyüket. Előadóik, azaz a Carbonfools, a Compact Disco és a Neo, a fesztivál szerdai napján követik egymást a Rauch aREna színpadán.

 

Hosszú ideje nem láthattuk-hallhattuk Péterfy Borit, aki várandóssága és szülése után idén tért vissza, most pedig arra készül, hogy ismét meghódítsa a fesztiválközönséget. Az énekesnő energikusabb, mint valaha, ennek mentén pedig remek bulinak ígérkezik július 6-i, velencei koncertje.

 

Az egyetemista közönség egyik legnagyobb kedvence, a Vad Fruttik, érdekes fényshow-val lepi meg a fesztiválozókat, amelyet maga az énekes, Likó Marcell tervezett meg.

 

 

A Quimby az óriási közönséget alaposan megmozgató örökzöld dalokkal érkezik július 7-én, ám a tavaszi fellépések során olyan újításokat is teszteltek, amik frissítik a színpadi látványt.

EFOTT – Csak szabadon…