Egy hónap és jön a DreherFeszt - Socfest

Egy hónap és jön a DreherFeszt

Olvasási idő: 2 perc

A Dreher Sörgyárak Zrt. idén is megrendezi az évek óta töretlenül futó, különleges rendezvényét. Idén ugyan csak egy naposra zsugorodott, de annál izgalmasabb lesz a szeptember 2-ai fesztivál.

A Dreher Sörgyárak mindig is nagy hangsúlyt fektetett a zenei fesztiválokra. Több támogatás, sőt, idén még kifejezetten a Szigetre készült sörkülönlegesség után idén negyedszerre is megnyitja a kapuit a sör és a zene szerelmesei előtt. Ez pedig az egyik legizgalmasabb része a dolognak, hiszen egy gyárlátogatás magában is nagy élmény tud lenni, pláne ha még koncertek is vannak.

Fellépők

A DreherFeszt idén csak egy napos lesz, de az előadók kárpótolnak ezért – és nem kell döntést hozni, hogy melyik napra menjük. A nagyszínpadon a Cluod 9+ kezdi kora este. A dallamos d’n’b után a Punnany Massif folytatja a szórakoztatást. A nagyszínpad programját pedig az Intim Torna Illegál zárja.

A kisszínpadon kerül megrendezésre a KERET és a Dreher közös tehetségkutatója, a Felfedező, aminek a fődíja egy 100.000 Ft értékű stúdiózás, és fellépési lehetőség Budapest egyik legkülönlegesebb fesztiválján, a DreherFeszten.

Új lehetőség kezdő bandáknak: DreherFeszt Felfedező!

De az igényes zenei programokon kívül lehetőség lesz kipróbálni a sörcsapolást, meglátogatni a gyárat és rengeteg finom sört megkóstolni.

Sörkülönlegességek

Tavalyi kedvencünk, a Dreher Red. Sajnos idén kimarad a menüből.

Mint minden évben, idén is többféle, csak a fesztiválon fogyasztható sörrel készül a Dreher. Természetesen az egyik főszereplő az idei nyárra kifejlesztett Mozaik-komlós Dreher lesz, amit ezen a rendezvényen vernek először – és reméljük nem utoljára – csapra. De extra, kifejezetten az alkalomra főzött különlegességekkel is találkozhatunk majd, ám ezekről később rántja majd le a leplet a sörgyár.

Ezért különösen érdemes kilátogatni, mert ezeket a söröket csak ott kóstolhatjátok meg! – a szerk.

Jegyek

A jegyárak nem vészesek, főleg ha figyelembe vesszük a helyszínt, a söröket és a programokat. Augusztus 27-ig 1 990 Ft, augusztus 28-tól pedig 2 500 Ft, ami tartalmaz egy korsó sörre beváltható kupont is. Jegyvételhez kattints ide!

A rendezvény csak 18 éves kor fölött látogatható

Jó mulatást!