Elindult a VOLT! - Socfest

Elindult a VOLT!

Olvasási idő: 2 perc

Alig hogy megnyitotta kapuit a 22. VOLT Fesztivál, máris ezrek lepték el a soproni Lővér Kempinget, hogy együtt  bulizzanak az elkövetkező 6 napban. Befutott a VOLT vonat, karszalag a csuklón, a sátrak felállítva: induljon a fesztiválnyár!

A nulladik napon már délelőtt 11-kor hatalmas sor várta a fesztiválozókat, és a tömeg egyre csak nőtt a délután kettői kapunyitásig. A várakozás persze nem volt kellemes, de nem kellett a partyarcokat félteni, feltalálták és szórakoztatták magukat, meg persze a körülöttük állókat is. Iszogattak, viccelődtek és furcsábbnál furcsább szerkókban feszítettek – az első 200 fesztiválozó aki robotnak öltözött, a VOLT vendége volt egy vacsira!

9311157Egy fesztivál nem is lenne igazi némi őrültség nélkül – a tömeg már a másodperceket számolta vissza a bejáratnál. Volt egy kis csúszás, így a türelem lassan elfogyott, de a kapunyitást követő eufória kárpótolta a várakozókat. A hömpölygő tömeg versenyt futott a legjobb sátorhelyekért, egymást gyűrték a jobb placcok megszerzése érdekében.

Kedd este a Nagy-Szín-Pad döntősei alapozták a hangulatot a nulladik napon résztvevőknek, és egész este jobbnál jobb magyar előadók szórakoztatták a nagyérdeműt.

Aki már ma itt van, mindenképpen induljon el időben a színpadok felé – hiszen kora délután remek koncertek kezdődnek, amikről kár lenne lemaradni! Sör a kézbe, fel a napszemcsit, és irány bulizni! A szupersztár ligában szereplők közül ma lép fel a Nagyszínpadon a Morcheeba és az MGMT, de pazar élményt ígér a Woodkid, az Icona Pop, a Hatebreed és a Skillet koncertje is, miközben még olyan kiváló hazai zenészalakulatok mutatják be bombaformájukat, mint a Quimby, a Kosheenes Sian Evans-szel fellépő Brains, a Bëlga vagy az Anna & The Barbies.