Anthrax és Skindread a FEZEN-en - Socfest

Anthrax és Skindread a FEZEN-en

Olvasási idő: 2 perc

A thrash nagy négyesének egyik nagyágyúja, az amerikai Anthrax, valamint a világ egyik legjobb koncertzenekara is csatlakozott a FEZEN idei fellépőihez. Megnövelt fesztiválterülettel, dupla nagyszínpaddal és egy nagy halom jó koncerttel készül 2016-ban a fesztivál.

A thrash-metal legfontosabb négy zenekara között tartják számon az idén már 35. évét ünneplő Anthrax-et. De a zenekar nem nosztalgikus visszatekintéssel ünnepel, a rock and rollhoz jobban illő formát választottak: új lemezt adtak ki, és turnéra indulnak. A február végén megjelent, For All The Kings címre keresztelt stúdióalbum dalai mellett, a 35 év kihagyhatatlan metál slágereit is elhozza Székesfehérvárra az Anthrax.

Az idén nagykorúvá érő Skindred semmit sem veszített lendületéből, tavaly év végén új stúdióalbummal jelentkeztek, és folyamatosan járják a világot. Mert vitathatatlan, hogy a zenekar a színpadon él igazán. Nem csoda, hogy az egyik legnagyobb brit szaklap olvasótábora is megítélte már nekik a legjobb koncertzenekar címet. A walesi banda igazi terápiás zenekar – vad groove-tengerből feltörő reggae metáljukkal kívül belül átmossák a közönséget, kisimítják a ráncokat és újrabarázdázzák a kisagyat. Boldogtalan embert a FEZEN-en is fölösleges lesz keresni augusztus 3-án.

A terület is változik, nem költözik el a fesztivál a MÁV-pályáról, de a bővíthetőség miatt, helyet cserél a kemping és a fesztiválterület. A kempingezők, az éppen amerikaifoci-pályává alakuló területen kapnak helyet, a két nagyszínpad pedig az Új Váralja sor túloldalán kerül felépítésre. A szabadtéri nagyszínpadok mellett egy magyar előadókkal feltöltött sátras helyszín is színesíti a kínálatot, és természetesen idén is üzemelnek a FEZEN klub színpadai.

fezen_rockmaraton_efottAz országosan elérhető diákkedvezmény mellett egy fehérvári kedvezményről is hírt adtak a szervezők. A várossal együttműködve, 10%-os kedvezményt adnak minden Ősfehérvár Városkártya tulajdonosnak a normál bérletek és napijegyek árából. A helyi kedvezményt a FEZEN Pontban tudják igénybe venni a fehérváriak, március 21-től.

Idén is lesz közös bérlet akció – duplán! Ha egy hétre mennél a Rockmaraton 2016-ra és végig élveznéd a FEZEN2016-ot, 25. 990 Ft a kombinált belépő, mindkét rendezvényen pedig 28. 990 Ft-ért vehetsz részt – jegyek ezen a linken. Ha az EFOTT-ra mennél, a közös bérlet most 25.000 Ft-ért lehet a Tiéd – csapj le az ajánlatra még ma: ONLINE JEGY.