Egy hét alatt 12 új név - Socfest

Egy hét alatt 12 új név

Olvasási idő: < 1 perc

Egyre jobb és jobb az idei FEZEN Fesztivál felhozatala. Ezen a héten 12 új névvel bővült a fellépők sora, nemzetközi és hazai szinten egyaránt. Vessük is bele magunkat az izgalmakba!

Augusztus 4-én a érkezik a USEME, másnap pedig a Rage Against The Machine Tribute by Subscribe csap a húrok közé. A Fish! csapata szombaton játszik, pénteken pedig egy svéd zenekar, a Blues Pills lép színpadra – aki szereti a 70-es évek blues/rock zenéit, biztosan nem fog csalódni bennük! Holnap az esti bulikat garantáló lemezlovasokat mutatjuk és hamarosan újabb nagyágyúkkal is jelentkezünk, pop és rock területről egyaránt!

Következnek a lemezlovasok: első nap a Lights Off FEZEN Special keretében több DJ pörgeti a lemezeket – másnap, augusztus 3-án pedig a tavaly örömteli okokból (gyermeke érkezése miatt) elmaradt fellépését pótolja JULIA CARPENTER. Pénteken a Necc Party, szombaton pedig Edo Denova felel a tánczenéért.

Voltak keményebb dallamok és lemezlovasok, most egy olyan négyes következik, akik partnerek a táncban és a jó hangulatban egyaránt. A nyitónapi pop közönség kedvencekhez, a Halott Pénz és a Wellhello párosához csatlakozik a Kelemen Kabátban csapata a Majka&Curtis párossal karöltve. Másnap a BRAINS mozgat meg minket majd – és ha már a mozgás: biztos senki nem marad állva a Russkaja koncert alatt, a zenekar szerint zenéjük olyan, “mintha egy vodkával töltött szputnyikhoz kötöztek volna” – ezt leteszteljük a FEZEN-en!