Hazai fronton erősít a FEZEN - Socfest

Hazai fronton erősít a FEZEN

Olvasási idő: 2 perc

A populárisabb műfaj kedvelői sem fognak unatkozni a 2018-as FEZEN Fesztiválon. A bérletek fele már elfogyott – több nem lesz belőlük és olcsóbbak sem lesznek, szóval érdemes időben dönteni, ha idén is, vagy idén először jönnél a FEZEN-re!

Tavaly kimaradt, de 2018-ban ismét érkezik a Quimby, méghozzá pénteken, a korábban bejelentett Rúzsa Magdi és Ákos mellé. Lassan hagyomány, hogy a nyitónapon a WellHello játszik, de a Branis csapata sem először jön, akárcsak a Cloud 9+ négyesfogata, akik ezúttal csütörtökön lépnek fel a Fezenen.

A Kowalsky meg a Vega zenekar és a Majka & Curtis páros egyaránt egy teltházas Aréna és számos sold out klubkoncert után érkezik a FEZEN Nagyszínpadára július 26-án. Velük egy napon játszik a Hooligans, akik két év kihagyás után térnek vissza a fesztiválra. Július 27-én, az Ákos – Quimby – Rúzsa Magdi pároshoz csatlakozik a Honeybeast, így teljes a az egyik nagyszínpad pénteki névsora.

Akiket még biztos láthatsz élőben a 2018-as FEZEN Fesztiválon: 30y, Blahalouisiana, Bëlga, Ganxsta Zolee és a Kartel, Lóci játszik, Ocho Macho, Soulwave, The Biebers, Halott Pénz, Anna & the Barbies, Magashegyi Underground, Esti Kornél, Fish!

Április 16-ig élnek a mostani elővételes árak!  Jegyek kaphatóak országszerte a Ticketportál jegyirodáiban és online ide kattintva. Forrás és további infók: https://www.facebook.com/FEZENFesztival/