Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /var/www/socfest.hu/wp-content/themes/socfest2013/inc/rss.php on line 23
Hello 'fehérvár! - Socfest Hello 'fehérvár! - Socfest

Hello ‘fehérvár!

Olvasási idő: 2 perc

20. születésnapját ünnepli idén a székesfehérvári FEZEN Fesztivál. Ez alkalomhoz illően a legelső külföldi fellépő, aki bejelentésre került, a méltán híres Alice Cooper! Természetesen már vannak további nevek is, nem is akár milyen line-up lesz. Kár lenne kihagyni a 2017-es FEZEN fesztivált!

Augusztus 3-án a FEZEN Fesztiválra érkezik az amerikai rockzene ikonikus alakja. Több mint 40 éve a pályán, közel 60 millió eladott lemezzel a háta mögött 20 év után ismét hazánkba látogat Alice Cooper! Hozzá csatlakozik a brit heavy metal egyik legendás zenekara, a Saxon.

A német progresszív metal nagyágyú Blind Guardian és a közel 30 éve működő svéd szimfonikus metal alakulat, a Therion társaságában nyitja augusztus 2-án a 20 éves jubileumi fesztivált, és az Ossian is visszatér.

Az Ignite több alkalommal is bizonyította idehaza, hogy kihagyhatatlan élőben, a Paddy And The Rats csapatával ráadásul a közelmúltban együtt is turnéztak Európában. A tavalyi Alvin és a Mókusok (hivatalos) koncerten csaknem kirúgtátok a sátor oldalát, most szabadabban mehet a pogó!

33 év, 34 millió eladott lemez, 1100 koncert. ‘Pretty Fly (For A White Guy)’, ’The Kids Aren’t Alright’, ’Original Prankster’ – csak néhány slágert említünk a kiadós repertoárból: nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy augusztus 5-én a FEZEN Nagyszínpadán köszönthetjük a The Offspring csapatát! A már korábban bejelentett Alice Cooper, Saxon, Blind Guardian, Therion nemzetközi névsorhoz csatlakozó legendás punk rock brigád a hírek szerint jelenleg új dalokon dolgozik, ugyanakkor biztos nem hagyják otthon a régi klasszikusokat sem.

Az eddigi rock-metal felhozatal mellett szerepet kap a Halott Pénz és a Wellhello – 2017-ben együtt indítják a szerdai napon a FEZEN-t. A jegyértékesítés már bőven zajlik, online elővételben erre a linkre kattintva tudjátok bebiztosítani magatokat a 2017-es FEZEN Fesztiválra. Természetesen a fellépők listája még koránt sem teljes! Kövessétek figyelemmel a fesztivál Facebook oldalát, hiszen hamarosan újabb nevekkel jelentkeznek, és persze mi hírt adunk a fejleményekről.